Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
V3Xiu

Odwołanie od bana - 😋V3Xiu😋 | LOSOWE MOCE #2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    😋V3Xiu😋
  • SteamID:
    76561199481378397
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE #2
  • Data:
    16.01.2026
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Witam, dzisiejszego dnia zostalem zbanowany  w momencie braku mojej obecnosci na serwerze. Gram na tym serwerze od wrzesnie zeszlego roku i chcialbym sie dowiedzec czemu mam bana, iz nawet nie zostalo podane demo.

Opublikowano

No witam, dostałeś bana za cheaty, od jakiegoś czasu dziwnie mi się patrzylo na twoja grę, mogłem się pomylić, ale niektóre dziwne akcje skłoniły mnie do przejrzenia demek i zobaczyłem tam kilka ciekawych akcji

Demko z 01.15.2026 godzina 20:18 https://tv.katujemy.eu/CS2/17/dema//auto-20260115-2018-de_mirage-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

ROZGRZEWKA:

0:43 - Szybka reakcja ładny kill, no troszkę dziwnie ta kosa wyciągnięta i w nagłym pośpiechu deagle

Demko z 01.15.2026 godzina 18:53 https://tv.katujemy.eu/CS2/17/dema//auto-20260115-1853-de_mirage-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

18:00 - na demku słychać, że ktoś jest oznaczony flashem, ale widać, że są to gracze terro nie CT, więc może zostaje opcja mocy walla

20:30 - Wyjazd z apsow na pełnej z grantem w ręce, bez sprawdzania site, drewna, ninjy, dziwny nade, a następnie strzal

21:10 - wyjście z zakrętu dosyć odważne, patrząc na to, że wcześniej owy gracz się nie odważył tak wyjść, enemy oznaczone flashem ciężko stwierdzić czy ten w oknie też, ale proszę o zobaczenia POV'a Gracza Alvin, gdyż on poszedl na okno troszkę później i nie ma szans dostania tego flasha.

25:05 - Cala sytuacja jest dla mnie dziwna

26:15 - Może nie trafił, ale strzał dość szybki

27:55 - wyglądało mi to trochę, jak próba zbaitowania gracza na CT

Demko z 01.16.2026 godzina: 15:24 https://tv.katujemy.eu/CS2/17/dema//auto-20260116-1524-de_mirage-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

8:20 - Nie wiem co powiedzieć

9:14 - dziwnie poleciał na tej mocy, tak pod enemy

14:00 - żadnego nie widział, 2 przewidział

14:15 - Kolega miał niewidkę i się przestraszył

20:55 - wygląda jak trigger

24:35 - leci spóźniony pałac i nie sprawdza nic
Tak jak wspomniałem wyżej, mogłem zwyczajnie się pomylić, ale w ostatnim czasie masz strasznie nienaturalny movment + bardzo ciekawie wyglądają twoje premiery, ale one nie wpływają na serwer. Pozdrawiam kolego z miasta

Tekki  

Decyzja 24h

• Moderator
Opublikowano

Demko 1

0:43 jak dla mnie -b

Demko 2:

18:00 ? -b

20:30 no ten strzał ciekawy +b

21:10 no ale strzelał do niego -b

25:05 jego team8 tam umarł, to strzelał, -b

26:15 -b

27:55 może +-b

Demko 3:

Gracz w 25 minucie wszedł na serwer więc wszystko -b jakby nie patrzeć

• Lubię to! 1
  • Moderator
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.