Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Serwer:
    [CS 1.6] ONLY DD2
  • Nick:
    TyMnieZjesz
  • Imię:
    Sławek
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    76561197995141299
  • Status Prime
    Nie
  • Discord
    TyMnieZjesz
  • Staż na serwerze:
    Staż na serwerze jest równoznaczny z założeniem konta na forum 10.11.2025 czyli około 3 miesięcy
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Gram praktycznie codziennie w różnych godzinach, przeważnie wieczorem między 19 a 22, chociaż zdarza się i popołudniu. zdarza się że na serwerze biega jakiś odpał. Rzadko bo rzadko ale się zdarza. Nie wszyscy stosują się do regulaminu. Za mało znaków aby
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Jeżeli chodzi o Panel Administratora to do odświeżenia, kiedyś na So**icy miałem Admina na DD2 , Jail i Surf. Jeśli chodzi o doświadczenie w CS Łącznie NS I Steam no to parę ładnych lat.
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK
Opublikowano

Jako zwykły użytkownik, a raczej stały dołożę swoje 3 grosze jak to się mawia.

Gracz jest widywany na serwie 

Gracze nie jest konfliktowy

BARDZO PRZYDA SIĘ ADMINISTRACJA, bo mało jest szeryfów w tym mieście, a wyjętych spod prawda STAŁYCH jak i NOWYCH jest coraz więcej.

Ode mnie poparcie jest jako gracza!

Pozdrawiam cię, ale nie jedz mnie gdyż zbyt dużo tłuszczu mam na chwilę obecną!

• Dzięki 1
Opublikowano

Również dołożę swoje 3 grosze. 
Na tak, glownym powodem jest nie zbyt satysfakcjonujaca frekwecja adminow na serwerze, kolejna para rak sie przyda. Tym bardziej nie byle jakich rak, kolega jest bezkonfliktowy, gracze go kojarza, nic zlego nie mozna o koledze powiedziec.

Opublikowano

Nad czym panowie się zastanawiają? ;)
Ja bardzo polecam tego allegrowicza xd Zawsze służy pomocą, gra b. często, praktycznie co jestem to go widuję a jestem regularnie. W sumie to rzadko kiedy mam okazję dostrzec, że jest jakiś admin na serwie, to są sporadyczne sytuacje.  I tak jw nie jest konfliktowy. 

• Junior Admin
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.