Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Tekki

"Gdybyś mógł/mogła..." - Pytanie na dziś; 13/01/2026

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Jakieś 90% społeczeństwa może to zrobić każdego dnia. Ja teoretycznie nie mogę bo przez internet komunikuje się z kadrami w pracy jednak nawet gdybym mógł raczej bym nie chciał, nie odczuwam takiej potrzeby.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Redaktor
Opublikowano

Co to właściwie znaczy „Gdybyś mógł/mogła”? Każdy z nas może to zrobić każdego dnia, tylko trzeba chcieć - a to już inna sprawa. 
A ja, tak jak kolega wyżej, nie odczuwam takiej potrzeby.

• Lubię to! 2
  • Inwestor
Opublikowano

Nie, bo po prostu lubię z niego korzystać chociażby do komunikacji ze znajomymi. Skoro sprawia mi to przyjemność to nie zrezygnuję.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zrobiłabym to, żeby po prostu poczuć większą swobodę. Nie chodzi o to, że internet jest problemem, bo przecież ułatwia życie, ale o to, że bez niego świat staje się prostszy. Taki tydzień to po prostu taki luksusowy tryb offline dla własnej wygody i czystej przyjemności z robienia rzeczy po swojemu.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Zdecydowanie nie, bo wtedy całkiem będę mieć stany depresyjne i uniemożliwi mi to wiele rzeczy. :pikasad:

• Wow 1
  • Donator
Opublikowano

Myślę, że raczej nie, bo nie ma takiej konieczności. W dzisiejszych czasach internet to ogromna wygoda – kontakt, informacje, rozrywka, codzienne sprawy. Trudno się od tego całkowicie odciąć bez konkretnego powodu.

Natomiast gdybym musiał, to dałbym radę. Nie byłoby to przyjemne, ale tydzień offline da się przeżyć – wszystko zależy od sytuacji i potrzeby.

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Również Nie, zanudziłbym się ten tydzień, może dzień lub ewentualnie dwa, ale nie więcej 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Czy odciął bym się - pewnie tak bo to nic trudnego, aczkolwiek bym musiał mieć jakieś zajęcie. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.