Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wprowadzić?:

1. Zacznę od rang kanałowych, lekka poprawa w permisjach dla channel admina, aktualnie nie ma permisji przerzucać operatora między kanałami, musi wpisać hasło na swój kanał po każdym nowym połączeniu na serwer.

2. Dodać w łatwo widocznym miejscu informacje na temat kanału VIP, jak go uzyskać albo kto może go dostać jak i również co posiada / ile podkanałów może mieć itp.

3. Napisać regulamin serwera, taryfikator jest, ale brakuje jeszcze ogólnego regulaminu.

4. Uzupełnić kanał obowiązki administracji.

5. Lekka zmiana estetyczna, można by przesunąć blok VIP ponad strefę publiczną, może nawet by to zachęciło bardziej ludzi do zakupu kanału VIP lub chociażby kanału prywatnego.

6. Nie wiem jak wyglądają permisje poszczególnych grup, ale zauważyłem że ranga grafik może wchodzić na każdy kanał prócz poszczególnych administracyjnych.

7. Zauważyłem, że po wejściu na serwer bot przerzuca mnie od razu na mój prywatny kanał, niby fajna opcja, ale jednak niektórzy użytkownicy mogą niekoniecznie chcieć od razu być na własnym kanale.

8. Postawić bota muzycznego na poczekalni z odpowiednią głośnością, a z czasem może i nawet umożliwić użytkownikom zakup własnego u administracji lub właściciela.

9. Ostatnią rzeczą na ten moment jest zwyczajne rozreklamowanie TS'a wśród społeczności, tzn. na każdym serwerze sieci puścić ogłoszenie co jakiś czas zachęcające graczy do korzystania z również tego komunikatora z uwagi na to, że wciąż spora część graczy CS2 wybiera TS3 ponad discorda. Wydaje mi się, że zwiększając świadomość użytkowników sieci z pewnością wiele z nich zdecyduje się na siedzeniu na sieciowym TeamSpeaku, w szczególności że przez same forum przechodzi dziennie ponad tysiąc osób.

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.