Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You are banned from this Server!
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : Phoenix
[AMXBans] Reason : ' Cheater '
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 465915121 '
[AMXBans] Your IP : ' 91.123.214.158 '
[AMXBans] ========================================

Twój nick: Phoneix

Nick admina banującego: Mr_Danio
Data/Mapa: 16.05.2015 DD2
IP/SteamID: 91.123.214.158
Serwer (mod): Only DD2
Opis sytuacji: To zaczyna robić sie niepokojące... DRUGI Perm wciagu jednego dnia na tym samym serwerze hmm.. no bywa, Ale Adminku jesli myślisz że gram nie czysto to zrob Screeny. Nie wrzucę SS'ow gdyż nie zostały mi zrobione. Liczę na szybkie UB. Wiem zły dział przepraszam, ale nie można przeniesc tematu. pozdrawiam Dawid

Opublikowano

Dałem bana ci ja hehe chciałbyś po raz kolejny dostać SS, ale ja się w to nie bawie niestety bo twoja gra jest zbyt niepokojąca. Wiem ze coś masz tylko nie wiem czy moje krótkie demko starczy. Osobiscie nie mogę sprawdzić demka bo mam dziwną sytuację z cS na Steamie i NS, lecz to naprawie. A demkiem zajmie się mój dobry kolega i sedzia, który da tu rozpiskę. 

Link do demeczka które ci nagrałem http://www26.zippyshare.com/v/kSBZkIm1/file.html

Opublikowano

Proszę bardzo, chetnie sam sobie zobaczę jak gram... Ja nie widze tutaj nic dziwnego. Czekam na opinie kogoś doświadczonego i ogarniętego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.