Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie moi drodzy Katowicze i Katowiczki!!!

PROSZĘ O POMOC DLA OLIWIERA – KAŻDY GEST MA ZNACZENIE! ❤️
Moi drodzy, dzisiaj piszę do Was z bardzo osobistą prośbą. Zazwyczaj nie proszę o takie rzeczy publicznie, ale sprawa dotyczy kogoś dla mnie wyjątkowo ważnego. Chodzi o Oliwiera – to synek moich dobrych znajomych i, co najważniejsze, najlepszy przyjaciel mojego syna.

To dzieciaki, które wspólnie się bawią i dorastają. Trudno jest patrzeć na to, jak tak radosny chłopiec musi mierzyć się z chorobą, która odbiera mu beztroskie dzieciństwo. Rodzice Oliwiera to wspaniali ludzie, którzy robią wszystko, co w ich mocy, ale koszty leczenia i rehabilitacji są po prostu ogromne. Sami nie dadzą rady przejść przez to wszystko.

Jako rodzic wiem, że dla swojego dziecka zrobiłoby się wszystko. Dlatego proszę Was o wsparcie. Nie szukamy cudów, szukamy solidarności. Często myślimy, że nasze 5 czy 10 złotych nic nie zmieni, ale to nieprawda. 

JAK MOŻECIE POMÓC?

Wpłaćcie cokolwiek na zbiórkę: Każda złotówka to realny krok do przodu. 👉 https://www.siepomaga.pl/oliwier-bednarek

Udostępnijcie ten post: Im więcej osób o tym usłyszy, tym szybciej zbierzemy potrzebne środki. Wasze udostępnienie może trafić do kogoś, kto będzie mógł pomóc bardziej.

Zostawcie komentarz: Dzięki temu post nie zginie w gąszczu innych informacji i dotrze do większej liczby osób.

Oliwier zasługuje na to, by biegać i bawić się ze swoimi kolegami bez bólu i strachu. Pomóżmy mu w tej walce. Dobro zawsze wraca i wierzę, że razem możemy zdziałać bardzo dużo.

Z góry dziękuję każdemu, kto poświęci chwilę na wpłatę lub udostępnienie. To dla nas i dla rodziców Oliwiera znaczy więcej, niż potrafię ubrać w słowa. 🙏

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.