Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Sczepek
  • SteamID:
  • Serwer:
    COD 301 LVL
  • Nick admina banującego:
    Ale ja nie wiem kto
  • Data:
    06.01.2026
  • Mapa:
    mirage
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Dzien dobry.
    Dostalem bana na serwerze, nie wiem w sumie z jakiej przyczyny, w momencie bana bieglem na bs gdzie podlozyli bombe tam raczej nic sie nie dzialo. Pewnie chodzi o poprzednia runde co zabilem pol teamu terro chyba o to chodzi, mialem dobra pozycje kupilem dopiero premke morderce i na niewidce po prostu strzelalem gdzie z jednego miejsca szlo ich 10 (ze skrzynek na ct na mirage w lacznik) nie wiem jak to wygladalo jak ktos mnie ogladal ale jak stoisz ze swiadomoscia ze cie nikt nie widzi to mozna sobie pestkowac.
    Nie widze w folderze zadnych demek ani tego typu rzeczyw folderze cs a, szukalem tez po nazwie demek w folderze ale tez nic nie wyszukalo to nie wiem czy je mam i nie moge znalezc czy po poprostu do odstrzalu poszedlem
Opublikowano (edytowane)

zaczynamy

2,.55  he zwrot akcji i tak dalej gracz niewcelowany oddaje tylko 1 pestke tak jak by wiedział ze będzie zabojcza 
 3,13 mogę się mylic seria 3 pociskow w 1 miejsce
3,17 sytuacja dla mnie dziwna i niejednoznaczna dodaje aby ktoś mądrzejszy odemnie spojrzał lepszym okiem 
3:33 slychac kroki odwrócenie gracz oddaje w cel 3 pociski z graczem tt w biegu z czego 2 pociski leca w glowe modelu 
3:36 przy zwolnieniu demka na 1/4 widać jak gracz minimalny ruchem rowna do glowy modelu za skrzynką zejście wyrównanie  headshot przypadek może faktycznie skill i mam bol du*y ze na ilość pestek mniejsza niż połowa magazynka kolega zdobyl  6 fragów z tego 4 w glowe 
4,04 dziwny ruch celownika 4,07 ewidentny skok celownika jak dla mnie ale  polecam obejrzeć do 4,15  z naciskiem na ostatniego killa jak gracz strzela już seria a ablood idzie tylko i wyłącznie z 1 miejsca
4,18 nie jednoznaczna sytuacja
4,20 modelowo co prawda ct ale  no slyszec go na pewno go nie slyszal  
5,23 strzelanina z uciekającym tt i strzelanie w model przez sciane 
5,28 nie wiem jak opisac ta sytuacje -5,35 to tez nie wiem jak opisac 
6,33 modelowo na model za sciana mida moim zdaniem ladnie widać jak przeciąga po modelu wcelowanie a dalej 2 kille
7,45 jakas dziwna kierownica z przerywanym recoilem 
reszta demka była dla mnie niejednoznaczna lub nie uwazalem ze było cos bardzo dziwnego 

puentując gracz zaciekawil mnie już na de dust 2 ale może mam doczynienia z graczem pokroju legendy kakarota która poznałem i przesadzam bądź się nie myliłem pozdrawiam zycze miłego ogladania 

wrzucam link do hltv https://megawrzuta.pl/ippnoj80 a chcialbym tego pova wrzucic w unreala 

Edytowane przez Criminals
 Purple  

decyzja do 24h

• Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik nie zgadza się z decyzją więc ponownie ocenię demo do 24h (zapewne jutro) i edytuje tego posta.

Zwracając uwagę na to, że to HLTV to nic tam dziwnego nie widziałem. Większość strzałów tam szarpie. Z pół serwera z tego dema by można było w ten sposób rozpisać.

• Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

Nie stwierdzono złamania regulaminu i ogólnie panujących zasad. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.