Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
idkk

Odwołanie od bana - |NOOB| ✪ idk | LOSOWE MOCE #2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    |NOOB| ✪ idk
  • SteamID:
    STEAM_0:1:765750377
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE #2
  • Data:
    05.01.2026
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Witam, dostałem bana za wallhacka ktorego nie uzywam, i w takim momencie gdy nawet nie było mnie zalogowanego na serwerze, nie mam pojecia o co chodzi w ogole. 

Opublikowano (edytowane)

Witam bana dostałeś za wczorajsze demko, administracja podesłała mi klipy i skłoniło mnie to do pobrania demka 
0:20 - szybki kill słyszałeś i wstrzeliłeś się idealnie, ale dalej szybki 
6:18 - Przestawiłeś lekko celownik na model, może tak się do Peeka przygotowałeś, dziwne 
6:24/8:00 - może dostałeś moc wh tego nie jestem w stanie niestety określić, ale jeżeli nie to cała runda jest spalona 
8:25 - No ja go nie widziałem, zmieniłem rozdziałke specjalnie i dalej go nie było widać 
11:30 - tu dostałeś model kurczaka, albo niewidkę, dziwny Peek na schody, a następnie Peek na jungle
12:05 - szybki strzał na midzie, może w gierce był w normalnym tempie, następnie wcelowałeś się na drugiego peeka przybliżyłeś jakbyś wiedział, że będzie peekowac, jak nie wychylał stwierdziłeś że idziesz w stronę A
12:29 - mam wrażenie że ten też był szybki 
19:22 - biegniesz apsy B i tu bym chciał lekko poruszyć inną kwestię, iż gracz scribler był od początku na shifcie, a mimo to biegłeś i mam takie dziwne wrażenie, że kolegę z terrorystow Składak mógł dać ci info 
19:54 - chyba się ściany pomyliły 
22:12 - nastawiasz się na niego odpuszczając każdą pozycję, dalej idziesz na B dziwnie do końca rundy zachowujesz się kiedy jerry jest schowany i ani razu nie udało ci się go zobaczyć

https://tv.katujemy.eu/CS2/17/dema//auto-20260104-1629-de_mirage-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

Demko z dnia 01.04.2026 z godziny 16:29

Edytowane przez S!alker
Lanek  

Decyzja 24h

Opublikowano

0:20 - bo+ trigger

Dodatkowo 0:40 perfidny aimbot

1:50 wh

6:24/8:00 - jeżeli nie miał mocy to b+

8:25 - b+

11:30 - b+/-

12:05 - b+/-

12:29 - bo+

Dalej nie ma sensu awp z trigerbotem co do wh może miał moc.

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.