Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
SOFTERR

Odwołanie od bana - soft3r 么成 | MIRAGE #1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Your nick:
    soft3r 么成
  • SteamID:
    76561197963478722
  • Server:
    MIRAGE #1
  • Date:
    01/05/2026
  • Map:
    Mirage
  • Description of the situation:

Nie wiem, gralem sobie dopierO co wbilem, zrobilem z 2-3 fragi i dostalem bana za WH po daniu 1tapa typowi w palacu ktorego bylo slychac ze pushuJe XD

Opublikowano

Link do demka: https://tv.katujemy.eu/CS2/0/dema//auto-20260105-0020-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE_______SKINS_KNIFE_RANK_VIP_GLOVES_STICKER__PL_.dem.zip

Wchodzi na serwer w rundzie 9.

14:13 - Nie ma prawa słyszeć dokładnie gdzie ziomek stoi, słyszał tylko reload, a T mógł w tym czasie być gdziekolwiek w promieniu 2 filarów, ale jednak chciał wyjść z prefire i chwile później czekał aż wychyli, następnie zeskoczył pod drewno i dał idealnego tapa w głowe.

18:57 - Jak twierdzi w odwołaniu kolega, że było słychać jak T podjeżdża, to nie było słychać, szedł na shifcie po czym dostał niesamowicie szybkiego shoulderpeeka idealnie w główkę.

Niestety w tym momencie go zbanowałem, bo w międzyczasie miałem trochę na głowie z chłopcami na czacie, którzy ewidentnie chcieli sobie porobić zadymę na serwerze oraz miałem kilka osób podejrzanych do sprawdzenia. Ogólnie nawet jeśli krótki, to jego playstyle jest po prostu strachliwy w momencie kiedy wie, że T może go zabić albo wychylić, mam nadzieję, że wy też to zobaczycie.

Lanek  

Decyzja 24h

Opublikowano

Jak dla mnie 14.13 b+ wgl prefire na poduszki w apsach przesądza dla mnie sprawę

18.57 b+

Playstyle ewidentnie pod wh, dodatkowo jak na moje czyste konto kupione na allegro z wbitym lvlem i odznakami czysto pod granie odpału na premierkach o czym świadczy założony 4 stycznia faceit.

• Dzięki 1
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.