Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: 

​O Sobie : 

Doświadczenie:

Kontakt:

SID:

Akceptujesz regulamin admina?:

Akceptujesz regulamin serwera?

Wszystkie podania piszemy pod tym postem.

Opublikowano

Nick: Jestem Hardkorem xD

​O Sobie : Hmmm.... mam na imie Paweł praca dom browar czasem na ryby... nie ide spac na trzezwo z tego powodu mniej czasu na cs :p 

Doświadczenie:gram od dzieciaka ...

Kontakt:997

SID: sid nie kojarze ale juesli chodzi o ID to lap 0:1:20939199

Akceptujesz regulamin admina?:tiak 

Akceptujesz regulamin serwera?tiak

Opublikowano

Nick: prostolabel.

​O Sobie: Nazywam się Przemek, mam 17 lat i mieszkam za granicą, jestem spokojnym i bez konfliktowym chłopakiem, potrafię pomoc jeśli mogę, lubię dobra zabawę, co do mojej osoby jestem uparty oraz dążę zawsze do swojego celu, potrafię dotrzymać kultury, oraz być miły nie raz też wybuchnę ale nie robię boruty, tylko zostawiam to dla siebie, myślę ze co do mnie to jest na tyle.

Doświadczenie: Całkiem duże, miałem swoją serwerownie Counter-Strike oraz byłem adminem tego serwera, ale to dawno temu i też dlatego tutaj jestem, więc dam radę co do takiego stanowiska.

Kontakt: 48534253 - GG.

SID: STEAM_0:1:59358545 - Posiadam steam, ale chwilowo gram jako NS, ponieważ nowy komputer jeszcze do końca nie jest złożony, a specyfikacje tego nie pozwalają.

Akceptujesz regulamin admina?: Tak.

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak. 

Opublikowano

Nick: Jestem Hardkorem xD

​O Sobie : Hmmm.... mam na imie Paweł praca dom browar czasem na ryby... nie ide spac na trzezwo z tego powodu mniej czasu na cs :P 

Doświadczenie:gram od dzieciaka ...

Kontakt:997

SID: sid nie kojarze ale juesli chodzi o ID to lap 0:1:20939199

Akceptujesz regulamin admina?:tiak 

Akceptujesz regulamin serwera?tiak

Przyjęty na okres próbny 7 dni. Zgłoś się na PW po odbiór admina.

Opublikowano

Nick: prostolabel.

​O Sobie: Nazywam się Przemek, mam 17 lat i mieszkam za granicą, jestem spokojnym i bez konfliktowym chłopakiem, potrafię pomoc jeśli mogę, lubię dobra zabawę, co do mojej osoby jestem uparty oraz dążę zawsze do swojego celu, potrafię dotrzymać kultury, oraz być miły nie raz też wybuchnę ale nie robię boruty, tylko zostawiam to dla siebie, myślę ze co do mnie to jest na tyle.

Doświadczenie: Całkiem duże, miałem swoją serwerownie Counter-Strike oraz byłem adminem tego serwera, ale to dawno temu i też dlatego tutaj jestem, więc dam radę co do takiego stanowiska.

Kontakt: 48534253 - GG.

SID: STEAM_0:1:59358545 - Posiadam steam, ale chwilowo gram jako NS, ponieważ nowy komputer jeszcze do końca nie jest złożony, a specyfikacje tego nie pozwalają.

Akceptujesz regulamin admina?: Tak.

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak. 

Przyjęty na okres próbny 7 dni. Zgłoś się na PW po odbiór admina.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.