Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    123123
  • SteamID:
    STEAM_0:1:616567347
  • Serwer:
    5VS5 #2
  • Data:
    02.01.2026
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

witam więc zostałem zbanowany po rundzie pistoletowej zwyczajnie zagranej nie wiem gdzie są nawet jakiekolwiek podejrzenia wh lecz prosiłbym o unbana poniewaz nic nie zrobilem :), jesli trzeba moge wejść na glosowy kanal i odpowiedziec na wszytskie pytania związane z akcją

Edytowane przez KUCZMI
dopiska propozycji pomocy
Opublikowano (edytowane)

Jest opcja, że mogłem się co do niego pomylić lecz w większości sytuacjach grał po prostu dziwnie, nienaturalnie, widać na demku jak w niektórych sytuacjach rusza się i sprawdza pozycje jakby miał wh, może jest po prostu dobry, a może ma wh, nie mam pojęcia co do tego gracza, czy dobrze zrobiłem 

Gracz po ponownym sprawdzeniu okazał się czysty, zrobiłem to zbyt pochopnie, mój błąd 

Edytowane przez Nexonek
Tekki  

Ty nie masz mi swoich przeczuć pisać, tylko rozpisać demko i czasówki akcji, za które go zbanowałeś

• Haha 4
  • Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.