Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Marchel

Podanie na Admina - bartuś | [CS2] MIRAGE #1

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano (edytowane)
  • Serwer:
    [CS2] MIRAGE #1
  • Nick:
    bartuś
  • Imię:
    Bartłomiej
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    https://steamcommunity.com/id/marchel3k/
  • Status Prime
    Tak
  • Discord
    _marchel_
  • Staż na serwerze:
    Coś tam już grałem
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Chciałbym spróbować swoich sił
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Administratorem nigdy nie byłem
  • Znajomość komend administratora
    Słaba
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK
Edytowane przez Marchel
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Oczywiście że nie powinieneś dostać admina. Zaczepiasz, obrażasz, nie potrafisz zachować kultury, prowokujesz, twoje zachowanie jest nieodpowiednie i obraźliwe, zamiast dyskutować, atakujesz i ubliżasz, brakuje ci podstawowych zasad kultury osobistej, zachowujesz się arogancko i lekceważąco wobec innych,przekraczasz granice dobrego wychowania. W skrócie jesteś bobem xd

• Haha 1
Opublikowano

Gram tu od miesiąca i jak do tej pory wielokrotnie zauważyłem jak udzielałeś się na czacie w sposób niekulturalny, wręcz agresywny i prowokujący do graczy. Nawet niedawno miały miejsce takie sytuacje, co pokazuje, że nadal tak jest. W dodatku zaznaczyłeś, że zaznajomiłeś się z regulaminem serwera co jest w takim razie kłamstwem, skoro nawet podstawowej kultury osobistej nie przedstawiasz swoim zachowaniem na serwerze. Na ten moment jestem na nie, natomiast jeśli uda Ci się zachowywać jak na administratora przystało to nie widzę nic przeciwko bo reszta rzeczy jak na Twoje pierwsze podanie jest w porządku.

Poniżej załączę przykładowe zapisy z logów czatu i nie ma znaczenia czy to było "do kolegi i on wie, że to żart", kultura to u administratora podstawa.

Spoiler

image.png.7e37cf93a3ec33fa4a030aa500061c46.png 

image.png.851c081e5ce0bb7682297c7265c60668.png

image.png.20ced85104dc5f556e8efd92afab68c0.png

image.png.30b6be6a07d58bffac545367b27772c0.png

image.png.010644dba22ce23686d243f87719bc35.png

image.png.1663bf016286797975c8e538412ce24f.png

image.png

• Haha 2
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Nawet nie będę się rozpisywał za bardzo twoja kultura nie jest na jakimś najwyższym poziomie co widać po chat logach nawet nie chodzi o screena wyżej tylko przeglądając logi można wiele ciekawych rzeczy tam zobaczyć. Poza tym wśród obecnej administracji też nie masz najlepszej opinii. Podanie odrzucone

• Przykro mi 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.