Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Deltaaa

Odwołanie od bana - DELTΔ | MIRAGE #1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    DELTΔ
  • SteamID:
    STEAM_0:1:161875486
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    28.12.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:
    Twój nick: DELTΔ
    Mapa: Mirage
    Data: 28.12.2025
    SteamID:STEAM_0:1:161875486                       
    Opis sytuacji:Witam podczas bycia w underze po wywaleniu na pulpit i zabiciu przeciwnika otrzymalem bana za wh.Gralem juz kawal czasu na only mirage i nagle otrzymuje blokade za wallhacka.Bardzo prosze o rozpatrzenie mojego odwolania od bana.
  • Haha 1
Opublikowano

https://tv.katujemy.eu/CS2/0/dema//auto-20251228-2049-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE_______SKINS_KNIFE_RANK_VIP_GLOVES_STICKER__PL_.dem.zip

20:45 - brak sprawdzenia cona i mida, mógł ktoś być
21:40 - dziwne zachowanie chciał rzucić palaka a jak zobaczył że nikt nie wbiega apsów to nagle wyciąga kałacha i pick na przeciwnika
22:20 - kolejne dziwne zachowanie, chciał rzucić dymnego do okna i jakby widział że nikt nie podchodził, to dał shorta gdzie już jeden smoke był
22:40 - palak na shorta gdzie był przeciwnik
23:20 - dziwne zachowanie i pickowanie, jakby wiedział (tym razem pick na mnie), że jestem już w oknie, osoba dobrze grająca prędzej by pomyślała, że to rozbicie było celowane i będę schodził do shorta
24:15 - dziwne trzęsienie się celownika, idealnie po namierzeniu na przeciwnika (według mnie aim czy inne wspomagacze)
28:50 - wcale nie patrzy czy ktoś nie patrzy z A na shorta
30:15 - dziwne, czemu nie rozbił dymnego jak przeciwnik był na tetrisie? a czekał z granatem w ręce
30:30 - wcale nie sprawdza side oraz ct tylko od razu w przeciwnika
42:30 - przeciwnik idzie od tv a on nagle wcelowany
42:40 - przeciwnik palił się w underze a on nawet nie sprawdza tylko wskakuje na pewniaka
42:55 - dla mnie dziwne wcelowanie się w prawą stronę jak przeciwnik wchodził na ten płotek na shortcie jakby widział gdzie zeskoczy przeciwnik

L3o  

Decyzja 24h

Opublikowano

20.45 b+/-

Dodatkowo 21:05 przy obu fragach w momencie strzału celownik idzie na głowę 

21:15 strzały i znów celownik za modelem 

21:50 kolejny przykład aimbota strzał model

22:20 b-

22:40 b- sporo osób rzuca na głęboko 

22.45 recoil Control, fajnie się trzęsie 

23:20 b+ 

24:20 aimlock bug namierzyło przeciwnika przez ścianę 

Dalej nie oglądam,  ban zostaje.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.