Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
CrypticSeth

Odwołanie od bana - CrypticSeth | LOSOWE MOCE #3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    CrypticSeth
  • SteamID:
    STEAM_0:1:523489999
  • Serwer:
    LOSOWE MOCE #3
  • Data:
    28.12.2025
  • Mapa:
    Mirage swiateczna
  • Opis sytuacji:

Krótko i na temat mojego bana i jego powodu 

1 Działanie na szkode serwera: Co na temat dostalem juz mute oraz gaga wiec powodu całkowicie nie rozumiem 

hy2 Grożby smierci: co zawieraja wiadomosci prytwatne ktore dzieją sie na steam to cba wplywu na serwer nie ma plus są w formie żartu jeszcze pozniej sie ciebie pytalem czy grasz premierka 

Co do bana jeszcze był bym go w stanie zrozumieć gdyby byl to ban na dany okres ale na zawsze troszke zabawne :D

• Haha 3
Opublikowano

Po pierwsze jesteś bardzo toksyczną osobą, która bardzo szkodzi społeczności serwera poprzez: wyzywanie każdego jak ci pasuje nawet jak admin jest na serwerze (nie chce wiedzieć co się dzieje gdy nie ma admina),  od razu po tym jak dostałeś blokadę na czat głosowy zacząłeś pisać na chatcie i się żalić z otrzymanego muta, zacząłeś po mnie jechać jak leci i tu przechodzimy do drugiej kwestii czym są groźby śmierci (groźby karalne również prawnie).

Wniosek jest taki: Tyle razy ci mówiłem, że masz tak nie mówić i wyzywać innych  dawałem ci szanse poprawy ale to nic nie dawało, wskutek ten dałem ci wyciszenie na serwerze więc zacząłeś już i grozić co jest również zawarte w taryfikatorze i klasyfikowane jako perm ban . 

Dodam jeszcze tyle, że sama decyzja bana była skonsultowana z opiekunem serwera

Zrzut ekranu 2025-12-28 203407.png

Zrzut ekranu 2025-12-28 210516.png

Zrzut ekranu 2025-12-28 210646.png

• Lubię to! 1
  • Haha 5
Opublikowano

Tutaj zadecydował głos  @ Malibu Jager , jeśli opiekun stwierdził że nie jesteś już "godny" do grania na serwerze. Dodatkowo patrząc na Twojego sourcebansa odnośnie blokad decyzja o wykluczeniu Ciebie z środowiska serwera jest jak najbardziej słuszna.

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.