Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
SplyX13

Odwołanie od bana - 𝓏𝑜𝓃𝓈𝓊 | MIRAGE #3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    𝓏𝑜𝓃𝓈𝓊
  • SteamID:
    STEAM_0:0:402224630
  • Serwer:
    MIRAGE #3
  • Data:
    27.12.2025
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

Grałem z awp ze jestem dobry tylko z awp to robilem duzo kiluw  np. widzialem typa jak bylem na rampie  byl na fireboxach a ze mam realcje dziadka to wbiegl w smoke i go zabilem (widzialem go wczesniej) albo sytuacja po ktorej (najprawdopodobniej dostalem bana) to ze wychylam sie widze chlopa na schodach a onj sie nagle chowa a ze nagle odpala mi sie simple to go zabjiam przez sciane albo chce peeknac rampe ale slysze ze typek jest po lewej (pod drewnem) i strzela do mojego to sie wcelowywuje a ze nie peekowal to sie wcelowalem w schody i byl tam typek i go zabilem i szybko wcelowalem sie tam gdzie wczesniej i ze tym razem odpalil mi sie kennys to zdazylem go zabic. Wiecej akcji nie pamietam i prosilbym o szybkie sprawdzenie .Dziekuje Pozdrawiam administracjie

Opublikowano

Witam a więc tak sprawa wygląda w ten sposób godzina 20;05 zacząłem cie oglądać, ponieważ w bardzo dziwny i podejrzany sposób peekowałeś i byłeś bardzo szybki twój czas reakcji był aż nie możliwy. Po dosłownie dłuższej chwili oglądania ciebie zauważyłem, że latasz wprost odpalony, plus dosłownie latałeś sobie na autobh. Krótko mówiąc jesteś cheaterem przynajmniej moim zdaniem a rzadko sie mylę aktualnie demko jest nie możliwe do odtworzenia bo jest jakiś błąd ale podsyłam tutaj link do demka, jak demka zostaną naprawione odniosę sie dalej do tej sytuacji. 

Link demko: https://tv.katujemy.eu/CS2/7/dema//auto-20251227-2009-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__3_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

FoRinT  

Demko które podałeś faktycznie jest "zepsute". Jest to spowodowane świąteczną mapą. Jednak poniżej tego zepsutego dema, powinieneś móc znaleźć właściwe, działające demo. Analogiczne, lecz działające demo do tego, które podałeś, jest todemo

FoRinT  

Decyzja 24H.

• Uwielbiam 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Sory za tak długi czas oczekiwania ale to odwołanie gdzieś się zagubiło w gąszczu odwołań w dziale. Niestety bądź stety nie ma demka z którego można byłoby stwierdzić czy ban jest prawidłowy czy nie więc UB

• Opiekun CS 2
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.