Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
GFD

Odwołanie od bana - GFD | PAINTBALL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    GFD
  • SteamID:
    STEAM_1:0:605020230
  • Serwer:
    PAINTBALL
  • Nick admina banującego:
    MeXyK-KuBa 10
  • Data:
    27.12.2025
  • Mapa:
    de_dust2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Na poprzedniej mapie zostalem wyrzucony poniewaz rzucilem granat przez sciane. Ok nie wiedzialem ze tak nie mozna. Serwer po 2 minutach wpuscil mnie ponownie mapa sie zmienila i dostalem bana o okresleniu AB nie do konca wiem co to oznacza...
    Place za vip nie mam zadnych dodatkow do gry czy cos wiec nie do konca rozumiem powod bana.
    Przeszukalem wszystkie foldery aby wyslac demo jednak nie posiadam zadnego pliku o nazwie ss w linku.
    Jezeli robie cos zle i dlatego nie moge go wyszukac prosze o informacje.
    Dziekuje
Opublikowano

@ GFD  Rzucanie granatów jak i strzelanie przez plot na mapie Eldorado jest zabronione i kazdy admin zawsze informuje o tym. Dlatego też dostałes bana na 5min jak kilka innych osób lecz po 2min wszedleś do gry ponownie na "AB" czyli aktywnym banie. Stąd tez dostales bana na zawsze. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Rozumiem, ale dlaczego serwer wpuscil mnie ponownie ? Poszedlem do ubikacji i wrocilem do laptopa aby zobaczyc czy ban juz minal. Serwer wpuscil mnie wiec uznalem ze wszystko jest ok. 

@  MeXyK-KuBa 10 no i czy w takiej sytuacji moge prosic o UB. Wiesz nie zrobilem tego umyslnie, bylem pewny ze ban minal i wszystko gra jak nalezy. Dziekuje

• Junior Admin
Opublikowano

Mogłeś wejść na serwer, bo zmieniłeś IP, a ono samo z siebie się nagle nie zmienia więc mam pewne wątpliwości co do tego czy to było nieumyślnie.

Z racji, że to tylko dwie minuty to bana skracam na dzień. Następnym razem będzie perm.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.