Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    ZiomekBezpuscie
  • SteamID:
    STEAM_1:0:1275612194
  • Serwer:
    PAINTBALL
  • Nick admina banującego:
    Emilka<3
  • Data:
    26.12.2025
  • Mapa:
    dust2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Witam, dostałem bana za " prowokacja administracji, przeklinanie, skanowanie txt."
    Za skanowanie txt zostałem ukarany kickiem i później sytuacja się nie powtórzyła
    Ban za przeklinanie to jedna wielka głupota
    Zapytałem admina czy mogę używać niecenzuralnych słów na serwerze to dostałem odpowiedz "NIE" a kiedy mu powiedziałem, że jeden gracz ma niecenzuralne słowo w nicku(Musiałem mu to 5 razy napisać) i (mam 16 lat, nie chce uczyć się takich słów) to mi odpowiedział, że mam mu nie mówić co ma robić. I finalnie gracz nie dostał bana i grał dalej na serwerze
    Po tej sytuacji dostałem bana na 1days.
    PS. Jak mam Ci nie mówić co masz robić jak NIC NIE ROBISZ, ZACZNIJ COŚ ROBIĆ
    Prowokacja admina????
    Zgłaszałem CI rzeczy które łamią regulamin i zadawałem pytania bo nie byłem pewny a Ty mnie banujesz
    Nawet nie wiem kto mnie zbanował bo dwie osoby odpisywały mi na pw(dopiero na AMX znalazłem)
    Mam nadzieję, że ban zostanie skrócony a "ADMIN" chociaż upomniany, że powinien reagować na łamanie regulaminu.
Opublikowano

Ban nie został nałożony za samo zadanie pytania ani za jednorazowe zgłoszenie naruszenia regulaminu. Powodem kary była powtarzalna prowokacja administracji, spamowanie oraz ignorowanie poleceń admina, co miało miejsce zarówno wcześniej, jak i w trakcie mojej obecności na serwerze. Po otrzymaniu zgłoszenia od admina o prowokacyjnym zachowaniu użytkownika, jako opiekun weszłam na serwer i sytuacja powtórzyła się 1:1: najpierw pytania o możliwość używania wulgaryzmów, po otrzymaniu jednoznacznej odpowiedzi „nie” – dalsze naciski i polecenia kierowane do admina, aby „zrobił coś” z innym graczem, po braku reakcji (bo nie stwierdzono naruszenia regulaminu) – spamowanie wiadomościami, następnie deklaracja, że użytkownik „zacznie przeklinać, bo mu wolno”. W tym momencie doszło do świadomego złamania regulaminu, po czym dostał bana na 1 dzień. Odnosząc się do kwestii nicku innego gracza fakt, że admin nie reaguje natychmiast lub nie zgadza się z interpretacją gracza, nie upoważnia do spamowania, wydawania poleceń ani prowokowania. Dodatkowo zachowanie było obserwowane bezpośrednio przez dwóch adminów i mnie. wcześniejszy kick za skanowanie txt nie ma wpływu na obecną karę – ban dotyczy zachowania po tym zdarzeniu. Dostałeś bana na 1  dzień - myślę, że i tak krótszego niż na którego zasłużyłeś. Jako Admina zgłaszającego sytuację przed moim wejściem na serwer zapraszam do wypowiedzenia się @  Ha Des i świadka @  TomBomDaddy

ziomek1.png.dbde689d1fc44bb2fc450014490f0890.png  

ziomek2.png.fb38994ca0e7adfa8f3153f862899884.png

• Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.