Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość Nindżoski

Wywiad #1 Naxxiarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wywiad średniej jakości. Przede wszystkim za bardzo skakałaś z jednego tematu na drugi. Nie "zatrzymałeś" się na jednym z tematów i nie porozmawiałeś co o tym sądzi. Napisałem ci już na SB zmień kolory. Moje oczy się zlewają i bolą. Za jasne !!!. A co do kolegi powiem jedno. Ładna Honda ;)

Co do wywiadu musisz jeszcze popracować. Ale oczywiście na zachętę do dalszej pracy.

Opublikowano
Moim zdaniem wywiad nie jest za dobry, dlaczego? ponieważ Naxxiarz jak na swój wiek jest troszkę nie na swoim poziomie inteligencji, w takim sensie ze nie jesteś za bardzo ogarnięty, nie mam na celu nikogo obrazić, tylko po prostu to jest moja opinia na ten temat po przeczytaniu waszego wywiadu, jeśli masz jakieś wątpliwośći to nie rób tutaj boruty tylko napisz na PW. 

Co do pana Szybkieg'o, ogarnięty i wykonujesz swoją pracę na wysokim szczeblu.

Pozdrawiam. 
Opublikowano

Ninja się starał, ale Naxxiarz spierdzielił wszystko odpowiadając jak dziecko z podstawówki, słabo się to czyta, właśnie przez te odpowiedzi...Popraw kolory i jest ok

Opublikowano

Wywiad jak na pierwszy nie jest zły, lecz szkoda ze jest tak krótki liczyłem na dłuższy, ale czekam na więcej. 

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.