Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
spawn7

Odwołanie od bana - spavn | MIRAGE #2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    spavn
  • SteamID:
    76561198849509507
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Nick admina banującego:
    Blady
  • Data:
    20.12.2025
  • Mapa:
    -
  • Opis sytuacji:

Dostałem bana za "Nawoływanie do samookaleczenia/samobójstwa, działanie na szkodę serwera" gdzie nie przypominam sobie żebym kogoś namawiał do samobójstwa/samookaleczania.Proszę o dokładne sprawdzenie logów bo jedynie za co ostatnio dostałem mute/gaga to za prowokacje,obraze.

• Haha 3
Opublikowano

Witam, na wstępie zaznaczę na twoim koncie znajduje się 16 mutów/gagów oraz 3 bany jak widać nic nie zmienia twojego zachowania bądź jego brak.

Standardowo spavn nie obejdzie się wejście na serwer bez zwyzywania jakiegoś nowego gracza bądź stałego, przykład:

[21:52:43] [STEAM_0:1:444621889] Spavn ciebie marcinek to jebac, 

[21:52:44] [STEAM_0:1:444621889] Spavn cweIu.

Oraz znajdzie się wyzywanie administracji serwera: 

[15:51:53] [STEAM_0:1:444621889] Spavn wielki pan cweI,

[15:41:05] [STEAM_0:1:444621889] Spavn bo jest taki 18 letni cweI.

No i przechodzimy do nawoływania innych graczy nowych/stałych do samookaleczania/śmierci: 

[15:37:01] [STEAM_0:1:444621889] Spavn to sie powies. 

[15:45:27] [STEAM_0:1:444621889] Spavn kolega rozwaz line i drzewo.

Spavn, jesteś graczem którego społeczność nie potrzebuje, jesteś graczem z którego społeczność nie powinna brać przykładu. Twoja gra na serwerze MIRAGE #2 opiera się głównie na wyzwiskach nowych jak i stałych graczy, zaznaczam ciągle "nowych/starych" gdyż gdy nowe osoby wchodząc na serwer widzą takiego ciebie wyzywającego każdego, grożącego śmierci już nigdy na ten serwer nie wejdą. Działasz w skrócie na szkodę serwera więc jako opiekun mówię wprost, że dla takich osób jak ty nie ma miejsca na serwerze. Administracja sprawdzająca ma wgląd do logów, nie będę wklejał twoich rozmów z serwera od 1 grudnia do 22 grudnia gdyż są to same wyzwiska. Działasz na szkodę serwera odtrącając nowych jak i stałych graczy, otwarcie na chacie jesteś w stanie zwyzywać od cwordow opiekuna serwera. Wydaje mi się, że jest to wystarczające wyjaśnienie tego bana, zaś jeśli nie jak najbardziej zbiorę więcej rzeczy oraz bardziej dokładniej je opisze. 

• Lubię to! 5
  • Moderator
Opublikowano

Tylko otworzyłem logi i pierwsza wiadomość nawołuje do antysemityzmu...

Praktycznie każda twoja wiadomość jest wyzwiskiem

Żadna forma resocjalizacji też widzę na ciebie nie działa.

Jak dla mnie ban zostaje.

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Haha 2
  • Moderator
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.