Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, zakładam ten temat ponieważ widzę ze nikt tego nie proponował albo ja nie potrafię w forum, tak czy owak:

Proponuję przez okres trwania rozgrzewki na serwerze aby towarzyszyła temu muzyka.

A dokładnie, kawałek The Prodigy - Omen 

Nie chce abyście traktowali jako moje jakieś "widzimisię", proponuję ten kawałek ponieważ pamiętam że lata temu, rok ok 2008/9 ta nuta była dostępna na jednej sieci z której grałem (FFA) a ostatnio napotkałem to na jakimś zagranicznym serwerze i stwierdziłem że warto zaproponować, wstęp tej nuty według mnie oczywiście nadaje jakiegoś polotu do tej napierdzielanki podczas rozgrzewki. Oczywiście dźwięk ustawiony na odpowiednim volume.

Ewentualnie, ustalić np 3-5 różnych nutek na rozgrzewkę, jeśli taki pomysł się przyjmie.  Dźwięk byłby losowy co mecz/rozgrzewkę.

Choć ja bym zaproponował pierw serwerowi jedną nutę, zobaczyć jak gracze zareagują, oczywiście jest to tylko moje zdanie. :)

Edytowane przez MONTE 420
Opublikowano

Dla mnie personalnie muzyka na rozgrzewce nie jest konieczna. Jeśli już chciałoby się robić w tym obszarze zmiany to osobiście uważam, że ciekawiej byłoby włączyć na rozgrzewce VC dla wszystkich, tak aby tę minutkę można było pogadać nie tylko ze swoją, ale też przeciwną drużyną.

• Lubię to! 1
Opublikowano
W dniu 26.12.2025 o 11:21, DEGJUDYN HADWA SEKUDYN napisał(a):

Dla mnie personalnie muzyka na rozgrzewce nie jest konieczna. Jeśli już chciałoby się robić w tym obszarze zmiany to osobiście uważam, że ciekawiej byłoby włączyć na rozgrzewce VC dla wszystkich, tak aby tę minutkę można było pogadać nie tylko ze swoją, ale też przeciwną drużyną.

Podzielam zdanie, plus usunięcie fragowania przy rozgrzewce do k/d/r. Rozgrzewka jest po to żeby postrzelać i rozgrzać rękę dla funu, a 3/4 serwera kampi dla fraga. 

• Lubię to! 1
Opublikowano
3 godziny temu, 11 `kab napisał(a):

Podzielam zdanie, plus usunięcie fragowania przy rozgrzewce do k/d/r. Rozgrzewka jest po to żeby postrzelać i rozgrzać rękę dla funu, a 3/4 serwera kampi dla fraga. 

Przez prawie 100h jakie przegrałem w tym miesiącu zauważyłem tendencje do zwykłej naparzanki, której nic nie towarzyszy, stąd moja propozycja.

Zwykły otwarty kanał VC na rozgrzewce już byłby dobrym dodatkiem.

• Junior Admin
Opublikowano

W ramach testu dodamy voice all w trakcie rozgrzewki, jeżeli chodzi o muzykę to też coś pomyślimy.

• Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoja propozycja została przyjęta!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.