Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
DDLDDL

Odwołanie od bana - DDL | COD 301 LVL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    DDL
  • SteamID:
    STEAM_1:0:1339746416
  • Serwer:
    COD 301 LVL
  • Nick admina banującego:
    Eszkere :P
  • Data:
    21.12.2025
  • Mapa:
    de_dust2_snow
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Wygląda to tak gram sobie rano dostałem bana za obraze na 10h wbijam sobie po 20 klikam na serwer zobaczyć żeby w konsoli mi pokazało ile jeszcze bana, patrze a tu wbijam sobie normalnie na serwer no to nic myśle sobie zagram, i w połowie mapy ban perm powód 'AB' dopiero po chwili dowiedziałem sie co to 'AB' więc tak zobaczylem na amxbans ze ban 10h dostalem o godzinie 21 Dec 2025 - 13:41:21 czyli wygasał by 21 Dec 2025 - 23:41:21 dopiero teraz posprawdzałem , po 20 gdy wbiłem na serwer nie miałem pojęcia o której dokładnie on sie kończy, i jak wyżej wspominam chciałem żeby w konsoli mi wyskoczyło za ile unban, zastanawia mnie jak wbiłem na serwer skoro dalej miałem bana tak wynika z amxbans, może to błąd z waszej strony, skoro miałem aktywnego bana to jak wbiłem?? myślałem że poszło ub bo ban 10h za obraze to sporo jak za obraze, kiedy inni dostają za 'obraze admina' 1h?? myśle ze z mojej strony rozwinołem temat, zwracam sie z prośbą o unbana
  • Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Junior Admin
Opublikowano
1 hour ago, DDLDDL said:

zastanawia mnie jak wbiłem na serwer skoro dalej miałem bana tak wynika z amxbans, może to błąd z waszej strony, skoro miałem aktywnego bana to jak wbiłem??

Bany są na ip i w trakcie tych paru godzin musiało Ci się zmienić. Rzeczywiście użytkownik nie musi o tym wiedzieć, ale następnym razem bezpieczniej będzie sprawdzić swojego bana w bansie.

Z racji, że zbliżają się święta i ten ab po prostu jest za głupi błąd, a nie za specjalne działanie to ściągnę Ci bana za ab, ale twój ban za kulturę będzie przedłużony do jutra do 13:41 (czyli łącznie 24h), bo jednak nie mogę puścić tego płazem.

Jeszcze raz napiszę: następnym razem sprawdzaj długość bana w bansie, a nie próbą wejścia na serwer, bo po prostu następnym razem ten ban Ci już zostanie.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.