Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Tekki

"Co sądzisz o..." - Pytanie na dziś; 25/12/2025

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano
26 minut temu, ~BeNiUUU~ napisał(a):

Według mnie tutaj to wybór kto jak chcę :sadcat:

tu popieram kolegę,  Ja osobiście spożywam, oczywiście nie na umór 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Każdy spędza święta po swojemu, jeden nie pije drugi pije.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano

W 1 i 2 dzień świąt jak najbardziej spożywanie alkoholu jest okej, natomiast ja ktoś pije w wigilię to już lekka przesada. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

U mnie sprawa jest prosta, bo jestem abstynentem po terapii, więc sami rozumiecie xd
Poukładałem sobie wszystko w głowie i wiem jedno, że alko to prosty przepis na kłótnie i zepsucie atmosfery.
W Wigilię, jak dochodzi zmęczenie przygotowaniami, to już w ogóle w ludziach "odpalają się" najgorsze instynkty. Moment i nagle temat schodzi na politykę, a potem wiadomo: alko + wigilia + legendarny "stary przy stole" i po klimacie :uwu:

• Lubię to! 2
  • KAT 1
Opublikowano

Każdy spędza po swojemu , ja tam lubię się napić inni nie koniecznie 

• Lubię to! 2
  • Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano

Osobiście nie piję wcale ale szczerze nie przeszkadza mi gdy stoi flaszka na stole. Przynajmniej nie jest wtedy drętwo 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Według mnie wypicie razem z rodziną, z którą się dawno nie widziało to fajny sposób na spędzenie chwili świąt w dobrej atmosferze, lecz jeśli jest to już upijanie się to jestem przeciw. Ogólnie to nie jest jakoś potrzebny według mnie.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.