Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
MONTE 420

Zgłoszenie - <3 i kill you <3 | MIRAGE #1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Nick podejrzanego:
    <3 i kill you <3
  • SteamID podejrzanego:
    STEAM_0:1:891485893
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    20.12.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Rodzaj cheata:
    Wallhack
  • Link do demka:
  • Dowody:

Runda 3/ 
    1:41
    Samo wejście na kuchnie w B'apsach normalne.
    Zachowanie dziwne zaczyna się od kiedy molotov zgasł.
    Podejrzany skanuje ściany, dziwnym trafem w ciągu 15 sekund tej akcji, wykonuje skan na modele za ścianami 3 razy.
    (Ławka-siteB-kuchnia) Po zabójstwie na ławce, oczywiście widział drugiego CT, lecz nie tłumaczy to zatrzymanie na ścianie celownika idealnie na poziomie głowy tego drugiego ct.
    Generalnie podejrzany co rundę będzie "przypadkowo" celował przez "5 ścian" i zawsze tam ktoś stoi albo zaczyna podchodzić.

Runda 4/ 

Samo wejście do piwnicy już daje do myślenia, z nożem w ręku.
    Biorąc pod uwagę że to serwer społecznościowy, jest to co najmniej zbyt pewne.

1:42-1:44, na zwolnieniu x4, podąża celownikiem przez ścianę za dwoma przeciwnikami którzy znajdują się w connectorze i oczywiście są w ruchu, celownik jest w tym samym ruchu.

Runda 5

1:56-1:40

Podejrzany według mnie ewidentnie robi "check" na tetrisie, z niewyjaśnionych przyczyn spogląda przez boxy w prawo.

Runda 6:
    Podejrzany już nie sprawdza drewna, jego teammate zabija ławkę przy palących, a podejrzany checkuje ninje i standard i oczywiście jest tam schowany CT.

Runda 9

2:04 Celownik obok CT który jest na spawnie praktycznie
    2:02 Celownik obok CT który stoi na schodach.

Takie ruchy nie są normalnością jeśli stoimy na midzie, celownik idzie dwukrotnie w lewą stronę mapy, nie ma ruchu na galę (prawo), bo tam nikogo nie ma.

1:55

Podejrzany oczekuje na przeciwnika w oknie, podejrzany nie trafia, przeciwnik postanawia uciec z okna, więc podejrzany wyciąga nóź i już czekać nie musi, jego gamesense się nagle zmienia. Podejrzany oczywiście wyciąga nóż w momencie gdy przeciwnik wykonuje skok w stronę odwrotną z okna.

Runda 11

Podejrzanemu nie udało się wykonać skoku do okna, bo w smoke stoi na blisko CT, więc po spadku do piwnicy nagle chodzi na walku i wyczekuje okna.

1:42 Celownik przez ścianę na CT który jest w wentylu. Dla mnie to jest spalone.
    1:14 Patrzy na CT przez ścianę, w momencie ruchu CT, jego celownik również się rusza za nim w lewo.  

Runda 12

2:02 Podejrzany strzela we mnie choć mnie nie widzi. robi to w sposób perfidny. Oczywiście słyszał strzały, ale nie usprawiedliwia to w jaki sposób on peekuje na rampie, jest to co najmniej dziwne, biorąc pod uwagę że podejrzany miał wcześniej kilka innych skanów celownikiem przez ścianę.

Runda 23

Podejrzany na Edwardzie zachowuje się według mnie zbyt dziwnie. Wyczekiwanie, ruch, znów czekanie, ruch ponowny w momencie gdy TT się również zaczyna
     wycofywać a potem spojrzenie w piwnice, oczywiście mógł przypuścić że TT z kuchni B appsów wejdzie do piwnicy, ale jak na gracza kontem steam widmo pod kątem cs'a również to jest po prostu dziwne, tego jest według mnie za dużo.

Runda 24

Po zabiciu z AWP, od razu check na prawo, ruch ten na pewno nie powstal na skutek przeładowania po strzału z AWP.

Runda 25

Check DGL'em przez ściane.

Podsumowując, jest to tylko moje subiektywne zdanie jako zgłaszającego.

• Podejrzany według mnie wykonuje za dużo razy zbyt dziwnych ruchów celownikiem, skanuje nim przez ściany co może wskazywać na wallhack'a ustawionego właśnie w ten sposób, aby wykrywał po najechaniu przez ścianę na wroga. Wiemy że to jest możliwe w dzisiejszych czasach.

• Druga rzecz, podejrzany gra bardzo niestabilnego cs'a, mam na myśli fakt raz krycia mida, raz b appsów i czekania tam za jednym gościem, jedynym który poszedł akurat B, i tak dalej, jest tego zbyt wiele jak dla mnie.

• Trzecia rzecz, timmingi. Przykład rundy nr 9, podejrzany czeka na wroga, nie trafia, wróg postanawia cofać, więc podejrzany wyciąga nóż i w te pędy do connectora, runda nr 11, gdy gra 1vs1 na bsie A.

• Czwarta rzecz, podejrzany po moim wejściu na serwer, uświadomieniu go ze będzie rozpisywany i utwierdzeniem (oczywiście według mojego zdania i kilka graczy na serwerze) że jest dzieckiem na wspomagaczach, nagle zaczyna grać byle jak, pada jak kaczka przez 5 rund. Jeśli moje słowa w jakiś sposób naruszyły standardy sieci wobec podejrzanego, to przepraszam, chciałem uzyskać efekt nie grania przez podejrzanego, dla porównania. Oczywiście nie używałem obelg.

Edytowane przez MONTE 420
Dopisanie punktów do zgłoszenia.
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Obejdzie się bez oglądania demka bo ten osobnik ma już bana u nas za wh ale na innym koncie. Ban dodany, dzięki za zgłoszenie

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.