Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: -=byku=-
Nick admina banującego: BLASZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Data/Mapa: Nie ma, bo dał przez bansa na forum.
IP/SteamID: Niżej Serwer (mod):
Opis sytuacji: Od czasu tamtej skargi co dudnes rozpatrzył demko, nie wszedłem ani razu na serwaa dopeiro teraz chciałem wejść i wchodząc patrze co mam? Bana jak widać niżej, kurwa mac sorki ale juz tego nie wytrzymuje albo ogarniecie blaszke albo tutaj polecą takie słowa że to głowa mała, co za tępak zajebany... Nie idzie wytrzymać!!!!!!
http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=33625

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.
[AMXBans] Zbanowany Nick : -=byku=-
[AMXBans] Powod : ' Cheater '
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Twoj SteamID : ' '
[AMXBans] Twoje IP : ' 178.37.137.73 ' [AMXBans] =======================================

Opublikowano (edytowane)

Widzę, kultury z domu nie wyniosłeś. A co do blaszki, najlepiej niech on się sam wypowie a ty nie wypowiadaj się za niego.

Byku w twoich tematach były bardzo dziwne akcje, większość ubt wypowiadała się przeciw tobie, i sam uważam że twoja akcje są spalone. Gdy chodz normalnie, to masz celownik ustawiony w dół. A gdy wychodzisz normalnie zza zakrętu to patrzysz nadal w ziemie. Ale jak jesteśmy przy temacie celowania, to idziesz normalnie, rzucasz myszką kawałek na model i wracasz z powrotem do swojego poziomu celowania, co błąd tekstury? Heh.

@ bana dostałeś w dniu 2015-05-12

@Jaro: Skoro mam coś ważnego do wniesienia w temacie to raczej nie powinienem dostać za to warna, jest tu przynajmniej więcej opisane i bardziej wnoszącego do tematu niż twoja wypowiedź, aby blaszka dodał demko.

@Martini daj się wypowiedzieć blaszcze na ten temat, może ma jakieś nowe fakty które mogą zainteresować.

Edytowane przez Koczan
Uzupełnienie wypowiedzi
Opublikowano

+1? To dział dla UBT. Czekamy na blaszke i jego demko

• Legenda
Opublikowano

Byku dostaje UB. Demo było rozpatrzone i było czyste. Blaszka dodał bana przez AMXBans, a nie na serwerze, więc demka nie będzie miał jak pokazać. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Widze keidy, dotsalem przez forum nie przez serwa, niech mi udowodni ze grałem na serwie w tym momencie bo ja wiem ze od dnia zdjecia bana przez dudnesa nei byłem ANI RAZU NA SERWIE!!!! A kulture mam ale tego juz nie idzie wytrzymać, dla niego nie bede inaczej sie wyrażał .

Opublikowano

Po cholerę te wyzwiska? Gówniarzem jesteś więc zachowaj kulturę bo dawno po pysku chyba nie dostałeś.

Co do bana to dostałem info, że byku na serwerze gra na aim'ie. Wierzę ludziom na słowo, którzy mi cziterów zgłaszają a więc dodałem bana przez AMXBANS.

Tak, nie mam jak tego udowodnić ale jak będzie trzeba to i kolejne demo się znajdzie w odpowiednim czasie.

A co do Twojego posta to oczywiście +1 za wyzwiska będę się domagał.

UB już Ci dano więc sklej dzióbek i idź grać.

@@@martini, ale jego akurat nie muszę sprawdzać ;) Wystarczy kolejny niezbity dowód w postaci dema i w końcu zakończy grę na Katach :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Po cholerę te wyzwiska? Gówniarzem jesteś więc zachowaj kulturę bo dawno po pysku chyba nie dostałeś.

Co do bana to dostałem info, że byku na serwerze gra na aim'ie. Wierzę ludziom na słowo, którzy mi cziterów zgłaszają a więc dodałem bana przez AMXBANS.

Tak, nie mam jak tego udowodnić ale jak będzie trzeba to i kolejne demo się znajdzie w odpowiednim czasie.

A co do Twojego posta to oczywiście +1 za wyzwiska będę się domagał.

UB już Ci dano więc sklej dzióbek i idź grać.

@@@martini, ale jego akurat nie muszę sprawdzać ;) Wystarczy kolejny niezbity dowód w postaci dema i w końcu zakończy grę na Katach :)

Banujesz bez wejścia na serwer? Gratulacje, jeśli mamy mieć takich adminów oraz UBT no to daleko zajdziemy. Masz obowiązek, powtarzam OBOWIĄZEK sprawdzenia gracza zanim go zbanujesz. Powinieneś dostać ostrzeżenie za to, a jak się powtórzy to wylecieć, bo to przestaje się robić zabawne. Raz już ode mnie dostałeś bana jak latałeś na nicku "byk to menda, byk to buc" i jeszcze rymujesz na sayu : żyje po to by go tłuc. To jest dojrzałe zachowanie? Nazywasz go gnojkiem, ale sam nie jesteś lepszy. Jeśli masz podejrzenia, że lata odpalony kręć demko i rozpisuj, a jak nie masz dowodów to za przeproszeniem zamknij się i zamiast płakać to ich poszukaj. 

Tutaj dowód, że grałeś na tamtym nicku, wg czerwonych sid się zgadza :P oraz link do tamtego bana. 

http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=33631

http://www74.zippyshare.com/v/vHfel2Eb/file.html

@@EDIT do spirita

Koleżko, nawet gdyby sam Jezus Chrystus miał objawiać się adminom i mówić kto lata odpalony i że jest to 1000000% pewniak, to admin musi wejść na specta i sprawdzić. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Blaszka prosze cię teraz nie wkręcisz nam ze ktoś napisał ci na pw ze byku gra na Aimie a ty dajesz bana przez AmxBansa. Mogę się założyć ze bana nałożyłeś od tak sobie bo ciągle się żrecie jak jakieś pieprzone dzieciaki. Miałeś powiedziane coś na ten temat ale najwidoczniej nie zrozumiałeś i mam nadzieję ze Dudnes w końcu coś z tym do cholery zrobi.  

Każdy nawet moja 10 letnia siostra jak by dostała takie info najpierw sprawdziła by co się dzieje, a ty byś i tak nie uwierzył ze byku gra na aimie bo nie miałby po co, a ban pewnie poleciał z zemsty. 

Wiesz ile razy dostałem info ze Blaszka ma WH ? Wiec teraz wedle twoich reguł mam założyć ci perma w AmxBansie bo ja także wierze swoim graczom. Wiec masz to załatwione.

Opublikowano

No to teraz byku mógłby napisać temat ze skargą na blaszkę za obrazę...Panowie demka na bku były rozpatrywane tyle razy...za każdym razem nic, gość i tak wytrzymał długo, nie dziwię się gościowi, że go ponosi...

Opublikowano

Nie chce nic mówić, ale byku odpala. Sam dostałem 3-4 infa na pw oraz gg, że byku lata odpalony. I co on sobie lata, ludzie z serwera odchodzą, ale to tylko przez jednego byka, który sieje zamęt na sieci. Ja się blaszce nie dziwię, że dał mu bana, bo skoro otrzymał info od sprawdzonego człowieka, a wie, że wczesniej odpalał to dał bana, było to trochę bez sensu bo wiadomo, że byku lubi się odwoływać i odpalać. Po małym teście chcę powiedzieć, że na SS go nigdy nie złapiemy, jedyna szansa to kręcenie dema. A więc proszę wszystkich adminów DD2, aby za każdym razem kiedy zaniepokoi ich gra gracza -=byku=- kręcili demo. Dostajesz UB - nic więcej. Blaszka to dobrym admin, ale banuje Ciebie bo i tak wiemy, że odpalasz. Takie zdanie ma połowa ludzi, ale większość boi się tego powiedzieć publicznie. Jak dla mnie zamek, a z blaszką pogada np. Danio ktoś z czerownych ;) Tyle jak dla mnie.

PS. Blaszka, jeszcze go złapiemy mordko, spokojnie daj czasu :D

Opublikowano

A to, że osadzacie go o anty ss + wh ? To też jest prawidłowe? Zamiast wejść i zobaczyć co jest na serwerze to ty dodajesz bana ?! Chłopie .. Jak Ci ktoś napisze byle kogo to tez mu dodasz bana ? Pomyśl najpierw..

Opublikowano

Nie chce nic mówić, ale byku odpala. Sam dostałem 3-4 infa na pw oraz gg, że byku lata odpalony. I co on sobie lata, ludzie z serwera odchodzą, ale to tylko przez jednego byka, który sieje zamęt na sieci. Ja się blaszce nie dziwię, że dał mu bana, bo skoro otrzymał info od sprawdzonego człowieka, a wie, że wczesniej odpalał to dał bana, było to trochę bez sensu bo wiadomo, że byku lubi się odwoływać i odpalać. Po małym teście chcę powiedzieć, że na SS go nigdy nie złapiemy, jedyna szansa to kręcenie dema. A więc proszę wszystkich adminów DD2, aby za każdym razem kiedy zaniepokoi ich gra gracza -=byku=- kręcili demo. Dostajesz UB - nic więcej. Blaszka to dobrym admin, ale banuje Ciebie bo i tak wiemy, że odpalasz. Takie zdanie ma połowa ludzi, ale większość boi się tego powiedzieć publicznie. Jak dla mnie zamek, a z blaszką pogada np. Danio ktoś z czerownych ;) Tyle jak dla mnie.

Czemu go nie złapiecie na SS jaki był wasz test moze powiem wszystkim. Ściągnąłeś z Blaszkom AntyScreen Shoota i wstawiliście SS w dziale które zrobiła wam ola. Chcieliscie zobaczyć czy dostaniecie UB tak dostaliscie je jednak nie ogarneliscie tego że ktoś na sieci moze mieć program który nanosi dodatkowe tekstury na Screeny i widać wszystkie elementy które zamazuje Anty SS. Na dzień dzisiejszy gdyby nie to ze mam dobre serce siedział byś wraz z Blaszką z banami na sieci za próbą oszustwa administracji oraz grę na WH. A byka SS w porównaniu do waszych były czyste ;) co sprawdziłem w ten sam dzień gdy sprawdzałem wasze SS. 

To był ten temat http://katujemy.eu/index.php?/topic/8246-sprit-to-bot-d/

Nie mam pojęcia kto z was usunął mój post, było wam głupio ze was nakryłem i nie chcieliście aby zobaczyli to inni dlatego usuneliscie ?

Opublikowano

Nikt nic nie usuwał, a przynajmniej ja. Już nie mów, że my tak strasznie oszukujemy, żeby siebie na wzajem chronić.  Jeżeli test było do dla nas no doświadczenie, przez co wiemy iż takie sprawdzanie SS jest tylko powierzchowne I myślę, że tragedia się nie stała.  Co do byka i tak jedno zdanie, czyścioszek to on nie jest i tyle, nikt mi zdania nie zmieni. A co do blaszki, niech pogada z nim na spokojnie duduś bo widzę strasznie ma cie do niego wielkie ale. Blaszka jest wkurzony jak i kilka innych osób, że byku jeszcze bana nie ma. Jest on jednym z lepszych adminów, ale każdy ma emocje i osobiście znając go nie dziwię mu się. Niech pogada z nim Dudnes na spokojnie i sprawę moim zdaniem można zamknąć.

Opublikowano

Myślę, że wszystko już w temacie, byku dostaje UB..Blaszkę prosimy o sprawdzanie graczy,a nie banowanie na info od zaufanego człowieka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.