Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Serwer:
    [CS 1.6] FFA
  • Nick:
    MONTE 4 2 0 (na tym gram głównie) mONTe^ monte hrabia monte kristo - z gametruck'era.
  • Imię:
    Przemysław
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    STEAM_0:1:80238530
  • Status Prime
    Tak
  • Discord
    sanch0_pans4
  • Staż na serwerze:
    Około miesięczny, w miesiącu październik zacząłem u Was bywać, lecz na stałe zacząłem z początkiem miesiąca grudzień. Powróciłem do cs 1.6 po wielu wielu latach, stąd niski staż serwerowy (staram się nadrobić to godzinami, staram się grać codziennie, jestem świadom że nie mam pełnych 30h, gwarantuję że to szybko uzupełnię)
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Chciałbym wesprzeć działania administracji, dopełnić zachowania zasad porządku i kultury między graczami, oczywiście szczególnie pod kątem personalnym (wyzwiska) oraz wykonywać prace przeciwko cziterom na serwerze.
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Admin/Overwatcher Esportal (byłem odpowiedzialny za analizę zgłoszeń dot. graczy) admin na: GanjaSKill/MultiHead/CSNS (bardzo stara siec, znana jako Manhattan) Oczywiście moje posada na esportalu, jest do zweryfikowania, nie mam z tym problemu, jeśli będzie taka potrzeba, tak samo co do sieci serwerów. Byłem również moderatorem na forum Ganji. Byłem również przez okres kilku miesięcy w roku 2013-stym sędzią oraz jednym z H@ blacklisted.
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK
Edytowane przez MONTE 420
Błędy techniczne w poście.
Opublikowano

Wszystko kompletne więc podsumujmy:

- Na serwerze Cię widuje, wydajesz się być ogarnięty. (+)

- Bardzo mały staż póki co na serwerze, tu już nawet nie chodzi o te wymagania 30h, ale warto byłoby dać się poznać i wykazać nienagannością. Więc dla mnie na obecną chwilę jest to (-)

- Widzę spore doświadczenie (+)

Jak dla mnie widząc sytuację, myślę, że można byłoby dać Ci szansę ze względu małej ilości adminów w poszczególnych godzinach. Nie mniej jednak pozostaje neutralny z naciskiem w stronę małego plusa. Decyzja należy do opiekuna. 

• Dzięki 2
  • Uwielbiam 1
  • UB Team CS 1.6
Opublikowano

Tez sie odezwe, bo glownie gram tylko na FFA.

Gracz pokazuje checi oraz pomoc. Czesto mam PW na steam, by sprawdzic kogos albo z jakims zapytaniem.

Jest micro, ktore uzywane jest z rozwaga, a nie tylko po to by gadac bezsensu o pupie Maryni.
Doswiadczenie jak doswiadczenie, kazdy ma jakies bogatsze czy nie. To wyjdzie z czasem.

GT: pokazuje ze od jakis dwoch tygodni grasz z nami stale, a pierwszy raz widziano Cie w pazdzierniku. 

image.png.2a70c6929dd51ef2c5a8ebfb27aa8dd0.png

Podsumowujac 5 adminow z czego dwoch ledwo co gra, przydalaby sie jakas pomoc, wiec bylabym za okresem miesiecznym probnym.
W szczegolnosci, ze @ MONTE 420 widze, w roznych godzinach w ciagu dnia. 
Mam nadzieje, ze nie jest to tylko i wylacznie przez okres swiateczno-noworoczny. :)

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Z racji braków kadrowych i ogólnego zaangażowania w tworzenie atmosfery na serwerze, przyjmuję Cię na okres próbny 2 tygodni.

Zgłoś się do mnie na discordzie: wr3dnyy

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.