Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
moordeks

"Co sądzisz o..." - Pytanie na dziś; 21/12/2025

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Jarmarki na swoją miarę fajne, lecz te ceny zabijają :) w sumie ja udziału w tym nie biorę, może staroświecki jestem xD 

• Lubię to! 3
  • Sponsor
Opublikowano

Według mnie bardzo dobra opcja i szkoda, jakby miały się skończyć w jakimś roku. 
  Jakby nie zostały już organizowane :pepeOK: 

• Lubię to! 2
Opublikowano
10 minut temu, Kacpperek napisał(a):

Za drogi interes :jasperlike:

Zgadzam sie

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Moderator
Opublikowano

Nigdy nie byłem, ale kiedyś bym poszedł tylko z tego co wiem to najpierw muszę obrabować bank żeby sobie paliwko tam chociaż kupić

• Zasłużony
Opublikowano

Mają swój urok. Idę dzisiaj zobaczyć, bo jezt ostatni dzień może jakieś grzane winko wleci 😅

• Uwielbiam 2
  • Sponsor
Opublikowano

Lubię jarmarki świąteczne, mają ciepły klimat, światła, muzykę i zapachy, które wprowadzają w nastrój. Minusy to tłumy i często zawyżone ceny.

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Ja jako człowiek który prowadzi biznes gastronomiczny, mogę napisać jedno, zwykły skok na portfele i nic więcej.

Koszta dla wystawców na tego typu jarmarkach w duzych miastach, zaczynaja sie nominalnie od 20 tyś za miesiąc, stąd kiełbasa która kosztuje w masarni, 16 zł za kg, w budce na plycie Wrocławskiego Rynku, kosztuje 55 zł za sztuke.

Nie warta ceny zachodu świeczka, czy jakoś tak. :tf:

Natomiast klimat robi tam swoje.

Edytowane przez MONTE 420
  • Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.