Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość Nindżoski

Artykuł #1 | Finał Ligi Mistrzów 2014/2015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo lepszych statystyk Juventus uważam, że Barcelona trzyma poziom i pokaże co potrafi w finale przez co wygrają mecz z Juventusem. 

Opublikowano

Dużo wnoszą na forum Twoje artykuły...Myślę, że wygra Barcelona, ale wolałbym Juventus

Opublikowano

Szczerze jestem smutny że Barca gra z Juve bo chciałem bardzo zobaczyć 3 EL Clasico w tym Sezonie. 

Niestety w tym meczu ciężko bedzie wskazać faworyta ponieważ obie drużyny ostatni raz grały ze sobą ponad 10 lat temu. Jednak Barcelona jest zdecydowanym faworytem biorąc pod uwagę ich szaleńczą grę w tym sezonie, podejrzewam ze piłkarze starej damy ustawią się w formacji 5-3-2 aby nie stracić szybko bramki, a jak wiadomo na pewno będą starali się grać jak nawjięcej z kontry tak jak w meczu rewanżowym z Realem Madryt. Jeżeli Barcelona będzie wykorzystywać swoje sytuacje myśle że nie bedzie miała problemu i szybko zdominuje mecz (czego niestety nie zrobił Real). Trzeba jednak pamiętać o tym że juventus traci bardzo mało bramek ostatnir az przegrali dwoma w roku 2014 podczas meczu z fiorentinom. 

• 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.