Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    kxvcc
  • SteamID:
    STEAM_0:0:401142468
  • Serwer:
    MIRAGE #2
  • Data:
    11.12.2025
  • Mapa:
    de_mirage
  • Opis sytuacji:

grałem na serwerku, wziąłem awp flicknąłem ze scopem głowe z awp i dostałem bana za cheaty :)

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie graczy i administratorów!
https://tv.katujemy.eu/CS2/2/dema/auto-20251211-1924-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip
Jak na demku widać ( pov gracza na demku nie jest długie)

2:03 gracz robi z ławki z mida do okna idealny skok (możliwy fart)
2:22 Jak dla mnie to wygląda bardzo na Bh gracz nie posiada vipa na serwerz!
3 minuta ponowna sytuacja gracz wskakuje do venta w oknie za pierwszym razem nie udało się ale było widać jak postać skacze idealnie żeby się przebugował przez venta za drugim razem już mu wychodzi!

4-4:20 gracz peakuje z celownikiem na głowie próbuję się kryć moim zdaniem i na tym na conie gracz skoczył jakoś dziwnie na głowę 
13 minuta Gracz biegnie sobie z awpą biegnie zakręt celownik idealnie na graczu po czym daje mu flicka w głowę

przypominam Konto jest nowe ma kupionego Prime 3 Level  żadnego meczu rozegranego na tym koncie oraz cały jego gameplay na serwerze opiera się na peakowaniu w idealnym momencie z celownikiem na głowę obejrzałem  też demko gdzie gracz dostał ban przed moim banem  i też stwierdziłem że gracz ma możliwe bh tylko nie robi tych skoków kilku na raz tylko to jest jeden czy dwa skoki max!

FoRinT  

Decyzja 24H.

• Zasłużony
Opublikowano

Witam,

2:03 -B

2:22 +B

3:00 +B
4:20 +B

Ewidętny Autobh. Ban zostaje.

• Wrr 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.