Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    1111
  • SteamID:
    76561199033458073
  • Serwer:
    CLASSIC
  • Nick admina banującego:
    THOMSON
  • Data:
    09.12.2025
  • Mapa:
    de_dust2_snow
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Dzień dobry szanowna administracjo, pisze w sprawie takiej ze od jakiegos czasu zaczalem pogrywac spowrotem w cs 1.6 i do tego juz kilka dni na waszym serwerze classic gdzie mi sie mega fajnie grało zaczałem nawet wbijac tam topke i spedzalem naprawde duzo czasu grajac u was na serwerze po pracy , wczoraj nagle dostałem bana nie wiem za co jestem czysty po prostu lubie strzelać i czasem może wyglada to dziwnie ale no taka jest gra i też nie gram w cs mało bo za młodego grało sie cały czas wiec też potrafie grać i ogarniam gre. Na moim steamie widnieje vac to prawda ALE Z 2000 DNI temu gdzie kiedyś pożyczyłem ziomkowi konto i jego syn zrobił jak zrobił ale było to dawno i nie prawda można to zobaczyć, a konto cs 1.6 ze steam zrobiłem wczoraj. Bardzo prosze o odbanowanie bo naprawde jestem czysty można mnie obserwowac i zobaczyc ze nic nie mam chce tylko czerpac fan z gry nie psujac go nikomu. nie wiem czy admin banujacy mnie sugerowal sie tym ze dalem kilka hedow i mam bana na steam z cs2 z przed kilku lat, i tez nie zostal mi przedstawiony zaden powod pisze ze zostalem zbanowany i mam sie odwolac. Mam nadzieje ze wszystko sie rozwiąże nadal bede mogl grac u was na serwerze.. Dziekuje i Pozdrawiam.
Edytowane przez 1111exit
błąd korekta słowa, jedna inormacja ważna.
  • Haha 2
Opublikowano

Witam,
Z tego co widzę tutaj, to dostałeś po prostu screeny od admina. 
Wrzuć je w paczkę .rar/.zip zgodnie z poradnikiem i potem na jakiś darmowy hosting typu megawrzuta
Na wrzucenie paczki masz 48h od momentu otrzymania bana, potem możliwości UB już nie będzie.
Pozdrawiam.

• Lubię to! 3
  • UB Team CS 1.6
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.