Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: spizgany dzony

Nick admina banującego: Blanti
Data/Mapa: de_dust2 15.05.2015 08:20
IP/SteamID: 
Serwer (mod): OnlyDD2
Opis sytuacji: No wiec pan admin blanti zbanowal mnie za obraze admina wcale nie obrazajac jego osoby. Mozliwe ze admin przyjal ze do niego to pisze bo bylem zdenerwowany poniewaz gralismy sobie lajtowo i w ogole az tu nagle gracz o nicku: ucerapeuta ( czy jakos tak ) zabil mnie przez skrzynie awp w banie i napisalem ze to hax. W nastepnej rundzie poszedlem na bs b SAM nigdy wczesniej tam nie chodzilem w czasie tego meczu. No i tu sie zaczela cala zabawa. Panicz blanti rowniez mial zamiar pojsc na b tyle ze od strony dolnej trupiarni. Rzucił sobie flesha potem he i wiedzial ze poszedlem na b. I moje pytanie brzmi. Skąd on wiedział że pójde na B ? Aha blanti jezeli to czytasz to ja nie mam haxow kumplu tylko 4 lata stazu w cs 1.6 i ranga orzelek w cs go ;> Dziekuje za uwage mam nadzieje ze moje uwagi zostana rozpatrzone w odpowiedni sposob.
Wycinek z konsoli:

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You are banned from this Server! 
[AMXBans] There are 23 hours , 55 minutes and 29 seconds left of your ban. 
[AMXBans] Banned Nickname : spizgany dzony 
[AMXBans] Reason : ' obraza admina ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Katujemy.eu 
[AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1626844788 ' 
[AMXBans] Your IP : ' 81.190.179.104 ' 
[AMXBans] =======================================
Opublikowano

Nie zamykajmy od razu tej skargi od tego jest ona abyśmy coś z niej wyciągneli więc pcozekajmy na wypowiedź oskarżonego. Napisałeś skargę w której piszesz ze dostałeś bana za obrazę admina. A nie przedstawiłeś nam wcale tej sytuacji tylko piszesz coś o jakiś dolnych trupach, HE, Skanach, cziterach co to ma się do twojej kultury osobistej ?

Opublikowano

Domyślam się, że nie ma dowodów w postaci SS, ani nic podobnego...Nie wiem po co to trzymamy...Zobaczymy co powie Blanti

Opublikowano

Wydaje mi sie, że Blanti nie rzuca banów za byle co, napewno musiałeś rzucić jakieś obelgi wobec jego osoby, sprawdźcie wyciąg z bana, z dokładnej godziny, przeglądnijcie demko kilka minut wstecz i sprawa wyjaśniona :)

Opublikowano

Wydaje mi sie, że Blanti nie rzuca banów za byle co, napewno musiałeś rzucić jakieś obelgi wobec jego osoby, sprawdźcie wyciąg z bana, z dokładnej godziny, przeglądnijcie demko kilka minut wstecz i sprawa wyjaśniona :)

Myślę, że to nie będzie takie proste, ponieważ większość czasu na serwerach nie ma HLTV. A co do skargi uważam, że Blanti nie rozdaje banów na prawo i lewo, a żeby tobie dał bana zamiast komu innemu, w to wątpię...

Opublikowano

Kolega dostał bana za kilka chamskich odzywek+tekst o rodzicach, sprawę z nim wyjaśniłem i zmieniłem czas bana na 10h. Mam nadzieję, że było i będzie to dla niego nauczką :) / zamykam

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.