Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    kvoz
  • SteamID:
    STEAM_0:0:925662910
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    04.12.2025
  • Mapa:
    mirage
  • Opis sytuacji:

Nie wiem czy po tej sytuacji administrator dal mi bana, ale odbijam bombsite B, wyszedlem z kuchni, zauwazylem lufe broni bodajże m4a1 wiec dalem prefire na goscia, gdyż nikt mnie nie zabił z kuchni/site'u/ławki/gali, przeskoczylem na samochód i peeknalem appsy (pod appsy rowniez byla zaplantowana bomba, wiec pierwsza mysl, ze drugi siedzi w appsach), po czym bum ban."

Poprosze rozpiske demka:)
    ps. Wiem ze konto mam podejrzane, zaden problem podac link do maina jesli admin bedzie chcial:)

Opublikowano (edytowane)

https://tv.katujemy.eu/CS2/0/dema//auto-20251204-1032-de_mirage-______________Katujemy.eu______MIRAGE_______SKINS_KNIFE_RANK_VIP_GLOVES_STICKER__PL_.dem.zip

3:15 - wcelowany przez ścianę idealnie w przeciwnika w conie
3:50 - brak przeciwnika w apsach, szybka zmiana pozycji, natomiast kiedy później ktoś jest nawet dalej nie zmienia od razu pozycji
5:10 - brak sprawdzania pozycji, krzesło bardzo późno i mid boxów, słyszał tylko jednego rampa/resp
5:40 - sprawdzałem kilka razy, nie miał możliwości zobaczenia przeciwnika we wnęce under, broń zasłaniała mu wystający kawałek ciała przeciwnika, później biegnie sobie undera z nożem, jeszcze nie było info gdzie ostatni przeciwnik
9:50 - scanowanie prosto w przeciwnika
10:45 - patrzy po ścianie na przeciwników
11:10 - biega sobie z nożem przy rampie, chociaż mógł tam być przeciwnik
15:15 - stoi z nożem a mógł tam być przeciwnik 
19:45 - brak sprawdzenia B i po zabiciu przeciwnika przebiega sobie żeby podłożyć na kuchnie z bombą w ręce gdzie ktoś jeszcze mógł tam być
21:25 - dziwne patrzenie przez smoke po ścianach
21:45 - zanim usłyszał że przeciwnika zeskoczył w conie już był wcelowany
24:45 - nade idealnie pod nogi, mógł być to fart chociaż wątpię 
23:30 - dziwny pick od razu na kran na midzie gdzie był przeciwnik
32:25 - brak sprawdzenia rampy
33:30 - brak sprawdzenia mida, dopiero co było 2 przeciwników
34:15 - mamy akcję którą opisał, szkoda tylko że nie do końca, dobrze widział lufę przeciwnika który stał za ścianą ale skąd wiedział nie sprawdzając B że przeciwnik jest w apsach???

Dodatkowo mówi że było już tutaj 15 którzy mówili że będzie miał bana, czyżby multikonto po zmianie ip? To było jego 3 wejście na serwer na tym ip, więc trochę dziwne komentarze. Bardzo podobny nick Diddy już dostał 2 razy perm bana. 

Edytowane przez Walczu
FoRinT  

Decyzja 24H.

• Zasłużony
Opublikowano

Witam,

3:15 -B

3:50 -B

5:10 -B

5:40 -B (zeskoczył i było to słychać)
9:50 +-B

10:45 -B
11:10 -B
15:15 -B
19:45 -B
21:25 +B

21:45 +B
24:45 -B
28:30 +-B (chyba chodziło Ci o 28:30, a nie 23:30, bo kranu tam nie ma żadnego wtedy)
33:30 -B

34:15 -B

Za mało podejrzanych akcji, aby zostawić bana. UB

• Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.