Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
zelek_09

Odwołanie od bana - Dawid_Rzeźnik skins.army | MIRAGE #4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Dawid_Rzeźnik skins.army
  • SteamID:
    /76561199811919268/
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    30.11.2025
  • Mapa:
    nie wiem
  • Opis sytuacji:

Nie wiem dlaczego dostałem bana ponieważ grałem normalnie bez cheatow.

Opublikowano

Dostałeś bana za podawanie sobie infa na ts/dc z kolega który był w przeciwnym teamie i jestem tego pewien ze tak było mówiłeś info na VC gdzie enemy się znajduje i co robi (ostatnia runda) w poprzednim meczu 

3 godziny temu, xxxxz napisał(a):

Dostałeś bana za podawanie sobie infa na ts/dc z kolega który był w przeciwnym teamie i jestem tego pewien ze tak było mówiłeś info na VC gdzie enemy się znajduje i co robi (ostatnia runda) w poprzednim meczu 

Jak mam wam rozpisać demko skoro ban jest za podawanie sobie info? Podałem 1 runde (ostatnia runda) w meczu wystarczający dowód 

FoRinT   (edytowane)

Ty masz nam rozpisać demko i przedstawić dowody, a nie strzelić taki komentarz i koniec, bo Twoja pewność to za mało.

Edytowane przez FoRinT
FoRinT  

Decyzja 24H.

• Zasłużony
Opublikowano

Na demku słychać kolegę, który mówi na vc i podaje przy tym pozycje przeciwnika, o których nie mógłby normalnie wiedzieć. Ban zostaje, a na przyszłośc dla admina, to Ty @  xxxxz masz podać konkretne demo i minutę, w której ma mieć miejsce dowód, skoro zostałeś do tego wywołany.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.