Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    miki z ameryki
  • SteamID:
    76561198196343655
  • Serwer:
    MIRAGE #1
  • Data:
    30.11.2025
  • Mapa:
    de_mirage_christmas
  • Opis sytuacji:

Siemanko Wszystkim, po krótce moja historia, wróciłem do grania w cs po 5 latach aż w końcu natrafiłem na ten serwer jakoś półtora miesiąca temu (ja od zawsze byłem wielkim fanem ffa) i tak zostałem ze względu na fajną społeczność, w której w mojej opinie jest duża ilość graczy na bardzo dobrym poziomie, wydaje mi się, że przez ten czas dużo osób kojarzy mój nick zwłaszcza, że w aktualnym momencie byłem top1 serwera, w dniu dzisiejszym dostałem bana od admina walczu z powodu „wh” co jest w mojej opinii nieporozumieniem i nie mam zbytnio co tu się rozdrabniać - nigdy nie cheatowałem, nie mialem cheatów od zawsze byłem „czysty”, liczę na pomyślne zweryfikowanie mojego bana i odbanowanie, pozdrawiam;D

• KAT 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

https://tv.katujemy.eu/CS2/0/dema//auto-20251130-1725-de_mirage_christmas-______________Katujemy.eu______MIRAGE_______SKINS_KNIFE_RANK_VIP_GLOVES_STICKER__PL_.dem.zip

Powód w banie jest wh, jednak wydaje mi się, że ma radar. O czym też pisałem z innym adminem. Ogólnie wcale nie pasuje mi gra tej osoby, granaty bardzo słabe, a przy chwili spokoju i możliwości spojrzenia na radar zawsze robi szybkie fragi. Jakby cały czas wiedział gdzie kto jest :)

1:20 - wybiega do okna i nagle przed wychyleniem przeciwnika cofa się, wcelowywuje i kuca
1:30 - pokazuje jaką ma reakcję na przeciwnika i pokazuje coś takiego bardzo często, nie tylko na tym demku co świadczy, że jednak nie jest takim dobrym graczem
1:55 - brak sprawdzenia zakrętu, tak wiem że z drużyny patrzyli mida ale nie widzieli zakrętu tak jak widać z cona. To jest normalny odruch przy grze na troszkę wyższym poziomie, co prezentuje ten gracz patrząc tylko i wyłącznie na fragi
2:05 - miał czas żeby patrzeć na radar więc łatwy frag
2:55 - po raz kolejny pokazuje jaką ma reakcję, przeciwnik już dawno nie żyje a on jeszcze strzela
4:00 - nie patrzy luki pomiędzy smoke a boxami mid, widzi na radarze jak są ustawieni przeciwnicy, chwilę później słyszy niby przeciwnika w tv ale brak wcelowania bo na radarze jeszcze chwile wcześniej był za ścianą
4:25 - brak sprawdzenia undera, mógł tam ktoś też być 
5:30 - zupełnie inne pickowanie zakrętu, dziwne podejście jak nikogo nie było
6:35 - smoke under bo wie, że biegną tam przeciwnicy
7:05 - dziwne wejście w tv
7:50 - chwila spokoju, patrzy na radar i wie jak picknąć
8:20 - kolejny raz tak samo + wcelował się i czekał na przeciwnika
8:25 - pick ze schodów na bardzo niskim poziomie :)
8:30 - widzi na radarze, że przeciwnicy uciekają z pod A to nagle skraca rampę, nawet dobrze nie sprawdzając rampy na donicy, jakby ktoś tam stał to nawet by nie zauważył
8:40 - nóż w ręce i wchodzi głębiej w rampę
11:50 - kolejny raz widać poziom ruchowy u tego wspaniałego zawodnika
12:10 - zauważył przeciwnika na radarze i nagle rezygnuje z wyjścia z dymnego, po czym jak przeciwnik cofnął to nagle wbiega
13:20 - scanuje przeciwnika w smoke chociaż wcześniej zareagował jakby o nim wcale nie wiedział
13:35 - znowu nie do końca sprawdzona pozycja
14:30 - wcelowywuje się w ticket bo na radarze nie widać dokładnej pozycji przeciwnika jak na wh
16:15 - widzi 2 w oknie na radarze to czeka z pickowaniem, 1 ucieka to nagle pick jeszcze z granatem w ręce
17:30 - brak sprawdzenia ladera
17:40 - od razu pick na przeciwnika 
20:10 - widzi na radarze że biegną terro to nagle shift i czeka
20:55 - idzie patrzeć mida gdzie zaraz wyjdzie przeciwnik
22:30 - brak sprawdzenia lewej strony apsów, mogło dwóch tam być
22:43 - nie sprawdza wcale pozycji wychodząc z tv, mogło być więcej przeciwników
22:52 - dziwne wcelowywanie się w przeciwnika 
23:30 - jakby nie mógł się zdecydować na którego iść i jakby wiedział że jeszcze jeden przyjdzie apsy b
24:05 - wcelowanie się od razu w lewą stronę gdzie jest przeciwnik
28:15 - drugi przeciwnik zeskakuje z apsów (nie słyszy tego) i nagle głęboki pick apsów bo wie że już nie ma tam przeciwnika. Ta akcja według mnie bardzo ładnie i dobitnie pokazała, dlatego dłużej nie czekałem i dostał kolega bana :)

FoRinT  

Decyzja 24H.

• Zasłużony
Opublikowano

Witam,

1:20 -B

1:30 -B

1:55 -B

2:05 -B

2:55 -B

4:00 -B

4:25 +-B

5:30 -B

6:35 +-B

7:05-B

7:50 -B

8:20 +B

8:25 -B

8:30 -B

11:50 -B

12:10 -B

13:20 -B

13:35 -B

14:30 +-B

16:15 -B

17:30 -B

17:40 +-B

20:10 +B

20:55 +B

22:30 -B

22:43 +-B

22:52 +B

23:30 -B

24:05 -B słyszał go

28:15 -B

Mimo wielu bezsensownie tu zawartych akcji przez admina, wyłapałem te najważniejsze, czy też po prostu majace jakikolwiek sens i stwierdzam, że ban powinien zostać, bo widać albo radarhacka, albo podpowiadanie na ts/dc, co jest tak czy siak karane tak samo tj. perm-banem.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.