Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!
Dziś, zakupiłem usługę VIP oraz zmieniłem hasło do logowania na serwerze na tej samej mapie.
Podczas zmiany mapy na następną, wywaliło mnie z serwera i dalej jestem automatycznie wyrzucany przy każdej próbie wejścia na serwer.
mój nick - 666marcin666

Wycinek z konsoli:
Connecting to 54.38.48.3:27015...
Connection accepted by 54.38.48.3:27015
Kicked :"[Katujemy] Nieprawidlowe haslo!"

Poprosiłem kolegę aktywnego na serwerze o przesłanie komendy do wpisania w konsoli (tj. setinfo "_codpass" "hasło")
Wpisywałem w konsolę zarówno z użyciem nowego, jak i starego hasła. Niestety nic to nie pomogło.

Byłbym bardzo wdzięczny za wskazówki, co mogę zrobić. Z góry dziękuję. Pozdrawiam

Opublikowano

Boskiberus97 ten sam problem jeszcze 3h temu gralem normalnie teraz nie moge wejsc nawet gdy daje inny nick ten sam problem

wlaczczcie i wylaczcie cs kilka razy u mnie pomoglo 

• Wow 1
Opublikowano
6 minut temu, boskiberus97 napisał(a):

Boskiberus97 ten sam problem jeszcze 3h temu gralem normalnie teraz nie moge wejsc nawet gdy daje inny nick ten sam problem

wlaczczcie i wylaczcie cs kilka razy u mnie pomoglo 

U mnie niestety nie pomaga. Chatojer napisał mi na steam, że spamował w menu gry dołączając ciągle do serwera i wszedł, ale to też mi akurat nic nie daje.

Opublikowano

wezcie ten serwer ogarnijcie bo mam 30 pingu a jak sie zaczynam strzelac to nagle mam jakies teleporty jak bym mial 1000 pingu

• Opiekun CS 1.6 COD 301
Opublikowano (edytowane)

Co to tematu kupiłeś usługę na nick+haslo? Jeśli tak w konsoli przed wejściem musisz wpisać setinfo _pw”hasloktoreustawilesprzyvipie” 

Edytowane przez kolin
Opublikowano
2 godziny temu, kolin napisał(a):

Co to tematu kupiłeś usługę na nick+haslo? Jeśli tak w konsoli przed wejściem musisz wpisać setinfo _pw”hasloktoreustawilesprzyvipie” 

Niee, chwile przed albo po kupnie vipa zmieniłem hasło na inne w komendzie /login pod opcja chyba 3 (zmien haslo), (w tym menu jakby się normalnie logować). 
Sprawdziłem też w.w. komendę, ale nie działa dalej :( 

• Właściciel
Opublikowano

Zacznijmy od tego, aby sprostować kilka rzeczy. Usługi zakupione w sklepie na hasło, działają pod komendą

setinfo _pw "haslo" - które wpisujemy przed wejściem na serwer

Kolejne zabezpieczenie to konto COD'a bezpośrednio na serwerze, te hasło wpisujemy w momencie gdy połączymy się z serwerem i wybierzemy drużynę.

Są to dwa różne rodzaje haseł i nie można je mylić ze sobą.

Wysłałem Ci twoje aktualne hasło do usług oraz hasło do konta COD.

Jeżeli ktoś jeszcze ma problem z wejściem na serwer niech odezwie sie do mnie na priv. 

• Haha 1
  • Właściciel
Opublikowano

Problem został rozwiązany!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.