Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Pjoter231

Odwołanie od bana - Pjoter <3 | 4FUN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    Pjoter <3
  • SteamID:
  • Serwer:
    4FUN
  • Nick admina banującego:
    Camelovy
  • Data:
    27.11.2025
  • Mapa:
    de_kabul
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Bana dostałem za 1:35 3:52 11:05 te trzy momenty na mapie z czego każdy strzał jest normalnie wykonalny przez każdego gracza , 1:35 miałem dużo czasu na nacelowanie na głowe 3:52 zwykły flick dla graczy którzy maja wyczutą myszkę i graja w fpsy dluzej niż rok ten strzał powinien być czymś normalnym tak samo jak 11:05 NIC NADZWYCZAJNEGO , wielu graczy strzela takie strzały ale nie widzę , żeby oni też lecieli na bany za to , że potrafią grać w gre, i jest to na prawdę irytujące , że przez ludzi którzy nawet nie potrafią utrzymać celownika na poziomie ciała (nie mówie tu już o głowie) tylko celuja w podłogę mogą kogokolwiek osądzać o posiadanie jakiś wspomagaczy kiedy sami nie mają podstawowej wiedzy o graniu w FPS'y.
  • Pozdrawiam , sciskam i gilgam <3
Edytowane przez Pjoter231
Lanek  

Widziałem twojego reporta. Bądź cierpliwy i czekaj na decyzję. Nowe tematy są zbędne.

• Haha 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Temat został przeniesiony do kosza!

Twój temat nie spełnia zasad regulaminu forum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.