Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
awardy

Odwołanie od bana - awardy | MIRAGE #2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Your nick:
    awardy
  • SteamID:
    STEAM_0:1:797426280
  • Server:
    MIRAGE #2
  • Date:
    11/24/2025
  • Map:
    mirage
  • Description of the situation:

ban nie sluszny. wnosze o  rozptarzenie demka, pozdrawiam!

Opublikowano (edytowane)

Przeanalizowałem dwa demka z serwera, oraz trzy demka z twojego gameplay'u są to jedyne twoje trzy mecze więc nie naoglądałem się za dużo. Masz 15 godzin konto kupione na tureckiej stronie za 2$ czemu? Nie wiem nie wnikam. Twój styl gry jest podejrzany patrząc na aspekty twojego konta i nie tylko gdyż nie zwracasz uwagi na pewne miejscówki do czasu gdy kogoś tam nie ma. Lecz po przeanalizowaniu tych demek nie jestem w stanie jednogłośnie stwierdzić, że jesteś cheaterem kilka rzeczy które spowodowały, że dostałeś bana to:

-brak sprawdzania/skupiania się na miejscach do czasu gdy kogoś tam nie ma nakreślam że przeciwnicy w tych momentach nie wydawali żadnych dźwięków(przeładowanie broni,wyrzucanie broni, tupanie bądź skakanie również żadnego info z teamu nie poszło)

-uskoki celownika (może było to spowodowane lagami) 

-Konto z 15h również zwróciło uwagę nie tylko moją także graczy 

W wielkim skrócie zostałeś przeze mnie niesłusznie oceniony oraz zbanowany za co przepraszam i mam nadzieje do zobaczenia na serwerze.

Edytowane przez OhGessy
  • Wrr 1
  • Moderator
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.