Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
moordeks

"Co jest Twoim..." - Pytanie na dziś; 26/11/2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wydaje mi się że najważniejsze to prostu być przy dzieciaku. Nie ma nic gorszego niż rodzic który niby jest ale go nie ma ;).

Edytowane przez Bloody666
  • Lubię to! 4
  • Zasłużony
Opublikowano

Czas, cierpliwość, zainteresowanie, bezpieczeństwo, prywatność dziecka, brak telefonu do minimum 10 roku życia, brak rozpieszczania, nauka (ze strony dziecka jak i rodzica) i wartości chrześcijańskie. (Pewnie jest więcej, ale te mi przyszły do głowy jako pierwsze, więc chyba właśnie te są dla mnie najważniejsze).

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
Opublikowano (edytowane)

Przede wszystkim to być jak najbliżej swojego maluszka i go nie opuszczać. Druga kwestia to mieć na uwadze jego hobby i zainteresowania, pozwolić dziecku spełniać swoje marzenia. 

Edytowane przez Kacpperek
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Posypanie mefki na uspokojenie pomaga tak zwane bezstresowe wychowanie.

• Lubię to! 1
  • UB Team CS 1.6
Opublikowano

Byc przy dziecku. Nie rozpieszczac go. Pokazac roznice miedzy dobrem, a zlem. A przedewszystkim sam jako rodzic, nie pozwolic sie zmanipulowac tym co niby jest modne wedlug infuencerow XXIw.. 

• Uwielbiam 3
Opublikowano

Sam jestem ojcem dwójki dzieci tak więc najważniejsze być przy nim i zawsze mu pomagać jeśli tego potrzebuje. Wysłuchać go do końca co ma do powiedzenia a najważniejsze to nie wyżywać się na nim

• Lubię to! 1
  • Sponsor
Opublikowano

Według mnie to po prostu być przy nim i wspierać go we wszystkim w życiu i uczyć go dobrego zachowania, żeby wyszedł na ludzi potem. :sure:

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.