Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
divine69

Podanie na Admina - divine | [CS 1.6] ONLY DD2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Serwer:
    [CS 1.6] ONLY DD2
  • Nick:
    divine
  • Imię:
    Krzysztof
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    STEAM_0:1:34411321
  • Status Prime
    Nie
  • Discord
    divine034571
  • Staż na serwerze:
    ponad 30 godzin/kilka tygodni
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Jestem doświadczonym graczem i uważam, że nadaję się wspomniane stanowisko. Jestem mocno dyspozycyjny i chętnie posłużę pomocą.
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Kilkukrotnie byłem administratorem serwerów w Counter Strike 1.6. AMX nie jest mi obcy.
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK
  • Przykro mi 1
  • Sponsor
Opublikowano

Wiek na (+)

Staż na (+)

Odnośnie do czasu spędzonego na serwerze w tej kwestii nie wypowiadam się.

Norma postów jest 10, a ty masz 2 także to na (-).

W tym „Dlaczego chcesz zostać administratorem” mogłeś trochę bardziej rozwinąć temat, wiesz? Bo że masz doświadczenie i chcesz pomagać to każdy mówi, prawda? No trochę nudno, by wyszło, jak tylko to te same rzeczy powtarzasz. Mogłeś dorzucić coś więcej, takie swoje przemyślenia, czy powody, może jakieś konkretne sytuacje. Trochę rozbudować, żeby było ciekawiej. Bo po prostu sam fakt doświadczenia i chęci pomagania to trochę za mało, jak dla mnie. Jestem na (-)

Wyjaśnij trochę lepiej to swoje doświadczenie, bo tak to brzmi trochę pusto. Piszesz, że „kilkukrotnie byłeś administratorem serwerów cs 1,6 i nie jest Ci to obce” fajnie, ale dlaczego nie dopowiadasz, czemu właściwie nie jest Ci to obce? Mogłeś dorzucić jakiś smaczek, wiecie, coś od siebie może jakiś screen admina z innego serwera CS 1.6 albo cokolwiek, co dałoby wiarygodność.

A tak… no to tylko słowa bez żadnego pokrycia i trochę wygląda to, jakbyś sobie tylko tak mówił. Możesz to jakoś udowodnić, pokazać, że faktycznie byłeś tym adminem? Bo serio, bez jakiegoś dowodu to się robi dużo mniej przekonujące, nie? Takie dowody to chyba nie jest aż tak dużo roboty, a pomaga mocno. Więc czemu tego nie ma? Pytam serio. W tej kwestii jak na razie jestem tak samo na (-).

Podsumowując: za mało tu konkretów, brak jakichkolwiek dowodów, a rozwinięcie? Prawie zerowe. Dlatego moja opinia o twoim podaniu jest raczej słaba. Szczerze mówiąc, wolałbym, żebyś się bardziej postarał i załatwił te rzeczy tak, jak powinno być. Tyle ode mnie. Jestem na NIE!

Check No Sticker by Bricodepôt

• Haha 6
Opublikowano

+wiek 

+doświadczenie

- nie kojarzę żebyś jakoś był aktywny przez mikro czy  też na czacie 

Jak narazie na nie, odzywaj sie bądź aktywniejeszy i zmienie zdanie 

Opublikowano

Wiek +
Doświadczenie jakieś tam masz + 
aktywność - 
Na tą chwile daję na NIE, popraw trochę GT, pokazuj się częściej na serwerze a dam na TAK

• Junior Admin
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.