Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor Naczelny
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

katylosu.png.85cf94b85e0466d7ee68926834fb23dc.png.227eb60aced249d4578d8a1d92ea7d9a.png

Witajcie Katy! Zbliżają się Andrzejki i coś mnie natchnęło, żeby kolejny raz powróżyć wam z kart UNO.
Wybieracie jedną kartę, która przemawia do was bardziej, niżej znajduje się wróżba/horoskop.

Nie należy wszystkiego odbierać na poważnie, ponieważ nie korzystam z astrologii itp. kieruje się głownie tym, co przyjdzie mi do głowy. 

66f.webp.5d0434f2ee186f601ca6d20fe6847977.webp

WYBIERZ JEDNĄ KARTĘ

1.png.278b11faa88d3a70e7b1c2df0548d13f.png 2.png.3b3aeada8d1ba4ae191a82cb9df9543e.png

66f.webp.5d0434f2ee186f601ca6d20fe6847977.webp

> 1 <

Spoiler

Jako gracz Counter-Strike masz dwie twarze, pierwsza “uliczny snajper” i druga “co ja robię tu”. W listopadzie będziesz bardziej odczuwać tę drugą twarz, a to wszystko przez pogodę, zmianę czasu i fakt, że Twój organizm, żyje dalej w sierpniu — tam gdzie o 17-stej miał pełno energii, a tu no cóż… godzina 17-sta i ciemno, jak w górnym na de_dust 2. Drogi czytelniku z pewnością poratują Cię tutaj zmiany, mogą być drobne np. zmiana tapety w telefonie, czy stworzenie nowej playlisty, takiej nieadekwatnej do twojego humoru — proponuje ostrą vixe.
A kiedy wróci Twoja snajperska forma, to już tylko kwestia czasu, aż znowu usłyszysz: “Zbanujcie tego cheatera”.

Film dla ciebie: Baramulla

Aktywność dla ciebie: Spacer fotograficzny

Magiczny napój: Gorąca czekolada

Coś na poprawę humoru: zrobienie domowych cynamonek

Inicjał imienia osoby, która życzy Ci źle: M

> 2 <

Spoiler

Ta karta przemówiła do Ciebie i ma dla Ciebie bardzo ważną wiadomość. Różnisz się od osób, które wybrały kartę pierwszą, ponieważ w tym miesiącu Twój poziom niewyspania osiągnie rekordy, a ty i tak będziesz roztańczony, jak PGE Narodowy podczas finału sylwestrowego. Nawet jeśli listopadowe dni będą próbowały Cię złamać lub spowolnić, ty będziesz dalej skakać z nogi na nogę, choćbyś miał skakać wirtualnie na serwerach Counter-Strike. Twoja intuicja w grze i w codziennym życiu będzie wyjątkowo trafna, będziesz wiedział, co masz zrobić, zanim jeszcze zobaczysz przeciwnika, chociaż prawdziwym przeciwnikiem w tym miesiącu może okazać się pusta lodówka. Ona nie potrzebuje AWP, czy miliona smoke’ów, żeby Cię pokonać.

Film dla ciebie: Bestia we mnie

Aktywność dla ciebie: Ognisko lub grill, czujesz już ten zapach kiełbaski? 

Magiczny napój: Grzaniec

Coś na poprawę humoru: Bardzo gorący prysznic, kąpiel

Inicjał imienia osoby, która życzy Ci źle: P

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 9
  • Sponsor
Opublikowano

Dzięki wielkie, że wpadłaś na to wróżenie z kart! Mam nadzieję, że takie rzeczy będą się jeszcze zdarzać, bo serio, to całkiem fajna zabawa,  :sadcat:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.