Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Forze

Podanie na Admina - Forze DGR | [CS 1.6] FFA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Serwer:
    [CS 1.6] FFA
  • Nick:
    Forze DGR
  • Imię:
    bartlomiej
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    STEAM_0:0:33403553
  • Status Prime
    ?
  • Discord
    Posiadam 
  • Staż na serwerze:
    5 lata
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Brakuje adminów wiele razy gdy gram ktoś przeszkadza lub łamie regulamin,  

Gdziekolwiek wpiszesz Nick forze będziesz miał odnośniki z różnych for CS, xx lat temu prowadziłem nawet sieć serwerów frag***** jeszcze za czasów minifurego, nie rozwinąłem podania bo raczej jest one pod szybką rekrutację dostanę admina będzie to na mega plus dla serwera nie to trudno każdy mnie zna i wie że raczej nie zaszkodzę, a te podanie pisze bo irytuje strasznie brak kogokolwiek wczoraj cały dzień jedna osoba wszystkich wyzywała i cały dzień nikogo kto by zbanował.

• Jakie jest Twoje doświadczenie?
    17 lat w cs, adminem byłem wiele razy
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK
  • Sponsor
Opublikowano (edytowane)

Mutacja: (+)
Podanie samo w sobie poprawiłeś na bardziej sensowne

(+)

Discord: No dobra, to tak wcześniej napisałeś, że masz zero, czyli brak był to (-), a teraz poprawiłeś i mówisz, że
jednak posiadasz. Więc jak to w końcu jest z tym? Bo trochę się gubię w tej kwestii zostaje przy (-)

Status Primę: No spoko, w CS 1.6 to nie jest obowiązkowe, więc tak czy siak się tego nie liczy. Nie musiałeś więc w ogóle tego tutaj wklejać, według wzoru.
Czas: aktywny raz jesteś, raz nie (+/-)

Staż: nie wiem (+/-)

jeśli chodzi o czas aktywności, no to trochę niestabilnie, bo raz jesteś, raz nie bardzo, więc to plus-minus. A staż… no nie wiem, ciężko powiedzieć, no. Podanie sobie poprawiłeś, zrobiłeś je bardziej znośne, bardziej sensowne  to na pewno. Wiek i mutacja masz na plus, ale brak Discorda trochę psuje obraz. 

Teraz o tym, czemu chcesz być adminem powiem szczerze, że już bardziej rozwinąłeś swoją odpowiedź i jest to bardziej przekonujące niż wcześniej. Ale przyznam, że cię nie znam, a na serwerze widziałem cię może ze 2-4 razy, pewnie przez różne godziny grania. 

No i tak na koniec, dam ci szansę i jestem na TAK

Edytowane przez ~BENIUUU~
Poprawa Podania przez Forze
stau  

W wypowiedziach w działach z podaniami obowiązuje uzasadnienie stanowiska – należy podać minimum 3 argumenty „za” lub „przeciw”. Zabronione są wypowiedzi typu „jak wyżej”, „neutralny” lub bez uzasadnienia.

• Dzięki 1
  • Haha 2
  • UB Team CS 1.6
Opublikowano

Gram dosc czesto i rzadko Ciebie widze, moze godziny mamy inne.
Nigdy nie slyszalam Cie bys w jakis sposob sie wypowiadal na serwerze, wiec tutaj juz do opiekuna kwestia sprawdzenia czy aplikujacy ma działajacy i sprawny mikrofon.

Co mi sie podoba w podaniu... Wiek, doswiadczenie, staz na serwerze.

Status Prime nie jest potrzebny w podaniu na admina na cs 1.6.
Twoje GT na ten nick Forze DGR wskazuje, ze grasz na serwerze od 09.2024.
A Twoje GT na dzien  dzisiejszy wyglada nastepujaco.

image.png.ae28dad44d9a314aa8410e4d411b6a75.png
Wszystkie wymagania na admina niby spelniasz. Bylabym za okresem probnym miesiecznym, by zobaczyc jak tam z aktywnoscia to wyglada. NaTAK.

19 godzin temu, Forze napisał(a):

wczoraj cały dzień jedna osoba wszystkich wyzywała i cały dzień nikogo kto by zbanował.

Gralam wczoraj w losowych godzinach i jakos nie widzialam, by ktos kogos wyzywal badz lamil regulamin. Takze nie wyolbrzymial problemu braku admina w godzinach porannych, badz przedpopoludniowych.

• Dzięki 1
  • Moderator
Opublikowano

A ja akurat gram rzadko i Ciebie widzę :sus: właśnie jakimś trafem, jak nie ma adminów.

+byłeś adminem

+masz dość spoko aktywność 

+spełniasz wymagania; znasz temat 'bycia adminem'

12 godzin temu, ~BENIUUU~ napisał(a):

Wiek i mutacja na (+), brak Discord to trochę lipa. Status Primę też Cię ominął, co już trochę słabo wygląda.

A po co DC i status prime na admina 1.6? :KEKW:

• Dzięki 1
  • Haha 3
Opublikowano

Powiedzmy, że widuje Cię od czasu do czasu. GT nie wygląda tak źle, wpadek jakiś nie miałeś jeżeli chodzi o Twoją osobę. Trochę racji w tym masz, bo defacto na serwerze aktywnych jest 4 adminów, z tego nie każdy może być wszędzie o danej porze. 

Powiedzmy, że jestem za tym, żebyś przez okres tego miesiąca próbnego pokazał, że warto. 

Na tak. 

• Dzięki 1
Opublikowano

Na plus: wiek, staż oraz mutacja.
Na minus: jeśli chodzi o moją wcześniejszą opinię dotyczącą podania o admina CS 1.6 FFA, mam mieszane uczucia co do całokształtu. Owszem, bywa widoczny na serwerze, ale nie jestem do końca przekonany — zwłaszcza że deklarowany staż 5 lat na serwerze wygląda na nie do końca spójny z tym, co pokazuje GT pod względem przynajmniej stats.. Podsumowując moją, delikatnie mówiąc, mało precyzyjną wcześniejszą wypowiedź: dałbym mu szansę, głównie dlatego, że w przeszłości starał się rozwijać serwer, zgłaszając kilka propozycji na forum, bodajże w okolicach 2020 roku.

Graj tak, żeby bawić się grą, a nie udowadniać coś innym — wtedy zawsze będziesz wygrywać, nawet jak przegrywasz rundę. A jeśli chcesz być naprawdę dobry, skup się na cierpliwości i opanowaniu, bo w CS 1.6 to one wygrywają więcej meczów niż sam aim.

• Dzięki 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• KAT 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.