Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

94313308263666220208.png

63554294000315977807.png

84164814230116650051.png

Survival Games-Rozgrywka pełna wrażeń,gdzie wszyscy gracze rywalizują przeciwko sobie.Można również połączyć się wraz z przyjacielem,dzięki czemu szansa na wygranie powiększa się.

Free Bullid-Pojawiamy się na mapie i musimy walczyć o przetrwanie.Mamy różnych przeciwników nie tylko mody,ale również inni gracze.

SkyWars-Rozgrywka głównie toczy się w powietrzu.gracze dostają na sam początek przedmioty,dzięki którym muszą zabić resztę graczy.Nie jest to bowiem takie proste,ponieważ gracze są umieszczeni na daleko oddalonych od siebie wyspach.

SkyBlock-Zostajemy umieszczeni na wyspie,którą musimy jak najlepiej rozbudować.Można na takiej wyspie zamieszkać samotnie,jak i wraz z przyjaciółmi.

44329861197560827987.png

08732772211906914395.png

PS. Szukam 4 osób na stanowisko budowniczych.Osoby te będą nagrodzone Vipem na 30 dni.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Mam jedyne zastrzeżenie:

Napisałeś, w punkcie FB [...]

Można również zrobić własną gildie [..]

Mój drogi typ FreeBuild służy do budowy własnych domów, farm (etc.), ale na pewno nie do Gildi.

Do takiej rozgrywki służy typ Survival + Gildie / Gildie

Reszta jest dobrze.

Jak będę mogła to chętnie zagram ;)

Leci plusik :D

Opublikowano

Jezeli chodzi o mc moge pomoc w tworzeniu, gdy mialem wlasnego serwa mialem tam po 40/40 graczy bez wykupionej reklamy. Serwer sprzedalem i nie wiem co sie z nim dzieje. Nazywal sie KaSCraft, moze bedzie na googlu :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.