Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
Opublikowano

Co wykonać?: Pod sygnaturę 

Napisy: ~BENIUUU~
Informacje dodatkowe: Chciałbym żeby to był baner GIF z fajnymi efektami migający napis ~BENIUUU~ ale nie musi być , chciałbym żeby to była duża pomysłowość dodanie jakiegoś fajnego stylu żeby dopasował się pod logo które obecnie mam ustawione kolory itd. żeby kolorystyka sygnatury dopasowała się pod logo które obecnie mam ustawione 
Tematyka: styl Mafia z wizerunkiem osoby Luca Changretta i jakieś dodatki które według ciebie fajnie dodadzą kompozycji do tej sygnatury , czekam na fajną pomysłowość z waszej strony z góry dziękuje :jasperdrip:  a i zapomniałem dodać może też być to stały obraz nie koniecznie GIF jeżeli takiego dobrego się nie da zrobić. czekam na waszą kreatywność i pomysłowość :UmPikaOla:
Wymiary: dopasowany pod sygnaturę żeby ładnie wyglądał i nie były mały      
Link pomocniczy:  

• Redaktor Naczelny
Opublikowano

Wspomniałeś o logo, a logo to unikalny symbol graficzny, który powiązany jest z marką, firmą lub osobą. U Ciebie w profilu widzę zlepek różnych grafik z internetu, więc trudno określić co autor miał na myśli pisząc o logo. Tymi krótkimi słowami wstępu chce zaznaczyć, że praca wykonana według własnych upodobań, zwyczajnie dodałam efekt, który najbardziej mi tu pasował.
Jak będzie problem z rozmiarem, że plik za duży to na pw, mam gdzieś jeszcze wersje 2sec. 

giphy.gif

/edit @ ~BENIUUU~

giphy.gif

giphy.gif

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.