Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Purple

Q&A Purple - Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

• UB Team CS 1.6
Opublikowano

:serduszko:Z gory dziekuje wszystkkim osobom, ktore poswiecily swoj czas, by zadac mi te wszystkie pytania :serduszko:

:lovv:You are THE BEST :lovv:

Pytania od @  Colette.  

Spoiler

1. Czy świat z Twojej perspektywy wygląda lepiej z dołu, czy po prostu bliżej ziemi łatwiej uniknąć problemów?
Blizej ziemii latwiej jest uniknac problemow, ze wzgledu na to ze prawie zawsze jestem niezauwazalna. Swiat z kazdej perspektywy wyglada jak niedopracowane dzielo.

2. Gdybyś miała napisać autobiografię, brzmiałaby bardziej jak „Mała książka o wielkim charakterze” czy „Wzrost to tylko liczba (ale czemu taka mała)”?

Znajac moje poczucie humoru wybralabym: Wzrost to tylko liczba (ale czemu taka mala?) ''

3. Czy to prawda, że zawsze masz przewagę w chowanego, bo nikt Cię nie widzi zza stołu?

Jako dziecko zawsze mialam te przewage, gdy gralismy w jakakolwiek gre, ktora wymagala ukrycia sie. Bedac brzdacem posiadalam szczegolny dar do... bycia niewidzialnym dla doroslych, gdy dochodzilo to rozdawania dobrych rzeczy. Niestety znikalo to w momencie, gdy trzeba bylo znalezc kozla ofiarnego. :irytujaca:

4. Jaki byłby Twój supermocny pseudonim, gdybyś była postacią w CS-ie — TinyTerror czy LilHeadshot?

Nienawidze niczego co ma w sobie dodatek - LIL. Takze zmuszona jestem do wyboru TinyTerror, mimo ze nawet i to nie za bardzo przypadlo mi do gustu.

5. Jak często słyszysz zdanie: „O, myślałem, że jesteś wyższa”?

Za kazdym razem jak z kims sie spotykam po raz pierwszy.:peepoRain:

6. Kiedy ostatnio ktoś Cię poprosił, żebyś coś zdjęła z dolnej półki?

Zazwyczaj jestem osoba, ktora nie musi byc proszona o to. Sama z siebie podejme sie tego jakze trudnego wyzwania.

7. Czy kiedykolwiek przyszło Ci do głowy, że Twoje 160 cm (lub mniej?) to po prostu sprytna metoda na unikanie wykrycia przez snajperów?

Moje 156.7cm jest z pewnoscia sprytna metoda na snajperow. Podczas grania w paintball`a jestem nietrafialna.:dogecool:

8. Co Cię bardziej irytuje — ludzie, którzy się śmieją z Twojego wzrostu, czy ci, którzy muszą się pochylać, żeby to zrobić?

Irytuje mnie fakt, ze musza sie schylac. Szkoda mi ich plecow.

9. Jakie są największe plusy bycia Purple — poza tym, że możesz udawać nastolatkę na koncertach 18+?

-20kg temu moglam kupowac rzeczy na dziale dzieciecym :peepoBrokenHeart:

10. Kto pierwszy zaczął z Tobą rywalizację o to, kto ma większy charakter niż wzrost?

Jeszcze nie bylo takiej osoby. Wygladaloby to ciekawie. 

11. Czy gdybyś miała wybór — wolałabyś urosnąć 10 cm, czy dostać 10 punktów reputacji więcej?

Dajze mnie te 10.... REPUTEK!:kotek: Gdybym miala 10cm wiecej, musialabym kupic nowe ubrania i znalezc kolejna dobra firme z odpowiednimi spodniami. Nie dziekuje XD

12. Jaki był Twój najniższy moment w życiu — i czy musiałaś wtedy prosić o taboret, żeby się z niego odbić?

Mysle, ze poczatek roku 2023. Tak. Kilka taboretow bylo mi potrzebne, by sie z niego wydostac.

13. Czy kiedykolwiek ktoś próbował Cię pomylić z maskotką forum?

Watpie, ze maskotka forum... Ale niejednokrotnie bylam nazywana ''maskotka'' serwera:uwu:

14. Gdyby Twoje ego miało fizyczną formę, czy w końcu sięgnęłabyś górnej półki?

Nie uwazam sie za osobe, ktora ma wygorowane ego.. Ale.. Patrzac na moj wzrost palcami siegnelabym juz gornej polki!

15. A tak szczerze — czy uważasz, że ludzie patrzą na Ciebie z góry, czy to po prostu kwestia geometrii?

Zalezy o kim mowa.. W gronie znajomych to kwestia geometrii, ale sa sytuacje, gdzie po prostu jestem dyskryminowana ze wzgledu na moj wzrost.

Pytania od @ Kozonowicz :)

Spoiler

1. Twój ulubiony gatunek muzyki? 🎵

Lubie posluchac dla uspokojenia duszy dobrego ciezkiego rocku, badz w miare lekkiego metalu. Ogolnie ciezkie brzmienia z dobra gitara. Ewentualnie Slon z polskiej sceny rapu.

2. Twój ulubiony gatunek filmu? 🎬

Kryminalne, detektywistyczne.. Lekki horror. Nienawidze np ogladac niczego co ma zwiazek z  podroza w czasie  badz miedzy wymiarami.

3. Wymarzone auto czy plecak odrzutowy Jetpack? Jeśli chodzi o Jetpacka mowa oczywiście o takim dopracowanym po pilotażowym projekcie, który potrafiłby znacznie więcej niż tylko latać nad wodą - tak jak np w GTA:San Andreas 🚗 🎒

Nie jestem fanka czterokolowcow.. Wiec w tym wypadku wybiore JetPack. Moze uda mi sie pokonac moj lek wysokosci.

4. Czy fiolet to twój ulubiony kolor, czy tylko taki nick, czy raczej coś, co Cię po prostu odzwierciedla? Zdarza Ci się czasami ubrać się całkiem na fioletowo, to Twój styl itd? 🟣

Uwielbiam kolor fioletowy. Duza czesc mojej garderoby ma ten kolor. Dodatkowo, wszelkie ledowe dodatki do wystroju mojego pokoju MUSZA swiecic sie na fioletowo, badz podobny kolorek. Nie patrzac na fizyczne rzeczy.. uwielbiam symbolike z jakim jest utozsamiany fiolet. Tajemniczosc, smutek, luksus, mistycyzm. Ponadto, fioletowy kolor moze pomoc Ci sie zrelaksowac, takze nie jest to tylko kolor zielony.:lovv:

5. Ulubione zwierzę 🐕‍🦺🐈🐹

Ogolnie uwielbiam koty. Cale swoje zycie spedzilam z nimi i zawsze brakuje mi futrzaka, ktorego moglabym gnebic swoim towarzystwem. Lubie takze Husky czy Malamutki. To takie dzieci w psiej odslonie.:pikacheeks:

6. Czy wpadniesz kiedyś w wolnej chwili na CoD Moda w CS 1.6 i zagrasz taką klasą jak "Skoczek"? 🦘

W poprzedniej edycji gralam przez jakis czas z @ BaQStiC , ale bez niego to nie to samo :sadge: CoD byly zawsze jednym z modow, na ktorych nie bardzo lubilam grac ze wzgledu na to, ze trzeba grac codziennie by nie odstawac od innych z lvl-em.

Pytania od @ FUTUBA.

Spoiler

1. Dlaczego mieszkasz tam gdzie mieszkasz?

W 2017 stwierdzilam, ze bedzie to dobry pomysl by przeprowadzic sie do osoby, ktora ledwo co znalam. Pomysl byl niedobry, ale wyciagnelam z tego wnioski, zostalam i postanowilam wywrocic sytuacje na swoja korzysc. :sus: 

2. Chcesz mieszkać gdzieś indziej, gdy przestaniesz mieszkać tam gdzie mieszkasz?

Watpie, ze przez najblizsze 18 lat zmienie swoje miejsce zamieszkania. A po 18 latach bede zbyt leniwa i stara, by sie przeprowadzac.

3. O czym ostatnio zapomniałaś?

O tym, ze jest wtorek, a nie poniedzialek. :tf:

4. W ilu językach potrafisz się porozumiewać?

W 3. 

5. Dlaczego Ola jest dla Ciebie niemiła?

Pierwsze slysze. Skad bierzesz informacje? Zmien dealera!

6. Lubisz Ole?

Staram sie kazdego obdarzac jakas sympatia. 

7. Szanujesz ją jakkolwiek?

Nie zrobila mi nic, bym jej nie szanowala.

8. Czy masz dwa monitory jak Ola?

Mam laptopa+monitor. Wiec... Posiadam jeden monitor XD

9. Chciałabyś mieć 11 palców?

Watpie, by mi to w jakis sposob ulatwilo zycie... Nie dziekuje :D

10. Dlaczego jesteś tak niska?

Bo nie pilam mleka jak bylam mala.

11. Ile ważyłaś 7 lat temu?

46kg.

12. Zamawiasz coś z temu?

A zaskocze Cie... TAK. Jakies pierdoly do ozdabiania domu, tu plakat tu jakis tani szajs by na ucho zawiesic :irytujaca:

13. Czemu nigdy nie jesteś fioletowy w csie?

Bo lubicie mi krasc moj kolorek :peepoRain:

14. Czy wiesz może o których godzinach thewoo lata najebany w lesie?

A on nie lata tam 24/7?

15. W co będziesz grała po csie?

Tft, ARAM, Enshrauded, Icarus czy gdzie mnie inna gra poniesie. Gram doslownie w wiekszosc gier.

16. Chciałabyś być administratorem sieci?

Kiedys chcialam byc czerwona, z wiekiem doszlam do rozumu do glowy. Wieksze obowiazki = wieksze problemy. 

17. Zaprosisz mnie kiedyś na impreze?

Nie jestem osoba, ktora lubi imprezowac. Wole posiedziec w domu.:beardance:

18. Co Cię skłoniło do powrotu?

A zebym ja to jeszcze wiedziala... Pewnego smutnego wieczoru nie mialam w co grac, wiec z racji tego ze dobrze wspominalam czasy katujemy, odpalilam sobie Wasze spolecznosciowe serwery cs2-Mirage2. Zalogowalam sie na forum... Po czasie.. przenioslam sie na cs 1.6 i jakos tak zostalam. :serduszko:

19. Dlaczego tyle razy zmieniałaś nick?

W 2020 mialam dziwna wizje zmian nickow... Bylam BadGirl/Badzia przez prawie 20 lat grania.. Potem jakos sie tak stalo, ze przez kilka miesiecy utozsamilam sie z Isaribi aka Isali.. nie wiem nawet, dlaczego wybralam Comely, chyba ze wzgledu na definicje tego slowa po angielsku. Jednak ostatecznie padlo na Purple, i zmieniac tego nicku nie mam zamiaru juz przez najblizsze kilka lat. :serduszko:

• Uwielbiam 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.