Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
szymi9742

Podanie na Admina - Szymi | [CS 1.6] COD 301 LVL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Serwer:
    [CS 1.6] COD 301 LVL
  • Nick:
    Szymi
  • Imię:
    Szymon
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    STEAM https://steamcommunity.com/profiles/76561198770251465/
  • Status Prime
    Nie
  • Discord
    szymi9742
  • Staż na serwerze:
    Gralem z 3 lata temu ,akutanie na tym sezonie mam 200h przegrane 
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Chciałbym dołączyć do administracji, ponieważ lubię pomagać innym graczom i dbać o to, żeby gra przebiegała w miłej atmosferze. Na serwerze spędzam sporo czasu, więc często widzę sytuacje, w których przydałaby się szybka reakcja admina. (+ zauważyłem słabszą aktywność u szanownej administracji)
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Z 7/8 lat juz gram w cs więc doświadczenie uważam że mam bardzo dobre + już byłem adminem na cod mod
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK
  • Haha 1
  • Wow 1
Opublikowano (edytowane)

Ja ogólnie rzecz biorąc popieram Szymiego  dużo spędza na serwie ludzie cię lubią jakiś poziom sobą reprezentujesz . 

Powodzonka byczku 😁 może PAN Wredny  nie jest taki Wredny i spełni się marzenie 😁 jak to mowią każdy powiniene dostać szansę ! Każdy kto ma do tego predyspozycje i chęci a reszta wyjdzie z czasem ! Pozdro 

Edytowane przez Wiksaaa
  • Dzięki 1
  • Inwestor
Opublikowano

Znam go od 1 sezonu, ze starej ekipy, jest jedną z pierwszych osób, z którymi miałem okazję grać, gdy Cod Mod parę lat temu wdrażał się i stawiał swoje pierwsze kroki. Już wtedy wyróżniał się sporą aktywnością i zaangażowaniem no i widzę, że do dziś utrzymuje ten poziom, zarówno w początkowych latach rozwoju Coda, jak i teraz. Nigdy nie było z jego strony żadnych skarg, konfliktów czy wyzwisk.

+wiek

+aktywność

+kultura osobista

• Dzięki 1
Opublikowano

Od razu rzuca sie w oczy skopiowany tekst z podania wcześniej od Eszkere odnośnie " dlaczego chcesz zostać administratorem" NO XD pełna gębą. Napisz cos od siebie, steama tez wziąłeś jego? Doświadczenie może również? :/ - tutaj duży MINUS

+wiek

+/- aktywność ( jednak jest to aktywność podczas jednego sezonu tak na prawdę)

+ kultura

Jestem na NIE, przestań kopiować podanie "Eszkere" i napisz cos własnego. 3 lata temu byłeś tutaj to tak samo mogę pomyślec,że zmyśliłeś bo chyba tylko steam jest prawdziwy.

• Wow 1
Opublikowano (edytowane)

- Podanie skopiowane 1:1 z mojego (mógłbyś się chociaż wstydzić).
– Doświadczenie? Nie wiadomo jakie, bo to tak naprawdę moje doświadczenie xD
+/- Wiek, sądząc po kopiowaniu podania i Twoim zachowaniu na serwerze, to co do faktycznej liczby lat miałbym spore wątpliwości.
– Masz problem nawet z podaniem Steam ID (nie tylko tutaj, w odwołaniu od bana też „nic nie wiesz”). Nawet nie chcę myśleć, co by było, gdybyś miał rozpisać demo.
– Aktywność na forum

+/- Aktywność na serwerze

+ Kultura

Reasumując wszystkie aspekty kwintesencji tematu, dochodzę do fundamentalnej konkluzji że jestem kategorycznie na NIE!

Edytowane przez Eszkere :P
  • Wow 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.