Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
bvba

Odwołanie od bana - †bvba† Katujemy.eu | MIRAGE #5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    †bvba† Katujemy.eu
  • SteamID:
    76561199536269699
  • Serwer:
    MIRAGE #5
  • Data:
    09.11.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Szczerze to nie wiem za co dostałem bana, nie podano powodu bana albo go nie widzę i tylko gadalem z ziomkiem na dc bez podawania sobie info gdy bylismy w przeciwnym teamie i niestety nie mam clipów ponieważ konkuter mi nie wyrabia. Proszę mi dać znaka ocb dzieki :P

Edytowane przez bvba
Opublikowano

Demko https://tv.katujemy.eu/CS2/12/dema//auto-20251109-2150-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__5_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip
10:38 - Podejrzany dał sie nabrać na peekowanie zza ściany możliwe, że przez wallhacka i presje przeciwnika mógł za szybko strzelić, lecz nie brałbym tego dowodu pod większą uwagę.
15:24 - Podejrzany rozbił smoke'a tak jak wcześniej mówił ale mam wątpliwości co do tego, że widział mnie przez tego rozbitego smoke'a jeżeli przyjrzeć się z bliska w zwolnionym tempie to widać, że smoke idealnie mu znika a i tak na mnie nacelował.
18:23 - Tutaj wygląda jakby podejrzany chciał odrazu wcelowany wychylić na pałac po czym zauważył, że nie znajdzie tam duela bo przeciwnik czekał za ścianą i chciał uciec z pałacu.
Szczerze się przyznam, że przyglądałem sie temu graczowi już drugi dzień i sam niewiem co myśleć, czy jednak ma dużo farta i dużo takich okazji, czy jednak używa tego zewnętrznego oprogramowania i closet cheatuje.
Mam bardzo mało dowodów i doskonale to rozumiem jeśli Gracz dostanie UB, natomiast proszę o zerknięcie na całe demko i zobaczenie wszystkich akcji które podałem wyżej.

stau  

Decyzja 24h

• Lubię to! 1
  • Wow 1
Opublikowano

10:38 jak dla mnie czas reakcji normalny, b-

15:24 b+

18:23 ten swing na gościa za ścianą jest b+ 

trochę za mało podałeś, ale przyjrzałem się reszcie demka i znalazłem kilka ciekawych akcji:

7:46 spogląda się na ścianę żeby sprawdzić gdzie jest reszta przeciwników

8:40 wie że cały site jest czysty, od razu idzie sprawdzić shorta gdzie jest jedyna osoba

10:22 - 10:29 idzie sobie cały czas na wyjebce nie mając infa o schodach, dżungli bądź oknie

12:28 wychodzi z rampy nie sprawdzając nic z site'a i od razu paląc schody

12:37 mikropoprawa celownika przed swingiem sugeruje wh

17:30 mega nienaturalny swing

tyle już wystarczy

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.