Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Twój nick:
    67
  • SteamID:
    STEAM_0:1:73598159
  • Serwer:
    MIRAGE #5
  • Data:
    06.11.2025
  • Mapa:
    Mirage
  • Opis sytuacji:

Edit: Dostalem  perma za obrazenie gracza, moj blad bo zmienilem serwer po wyjsciu. Co nie zmienia faktu ze perm za jedna wiadomosc to przesada troche.

•  

Edit2: Obraza admina lub gracza – Upomnienie/Blokada komunikacji 30/60 minut -> Blokada komunikacji 120 minut -> Blokada komunikacji 240 minut -> Blokada komunikacji 360 minut -> Blokada komunikacji

• 24h -> Blokada komunikacji 7 dni

• Edit3: Co nie zmienia faktu ze nie widzialem upomnienia ze strony administracji wiec troche nie zastosowaliscie sie chyba do regulaminu co?

image.thumb.png.29d1ada33d6b5164005d6af7e5b8eda0.png 
Edytowane przez Big Dick Rusina
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Witam witam i o zdrowie pytam, już lecę z odpowiedzią :mmeowdy_hi:
Dałem ci bana ze względu na groźby skierowane w stronę administracji czyli w tym wypadku adminowi o nicku bonk który zdenerwował cię zabiciem w grze do takiego momentu, że musiałeś po prostu musiałeś mu napisać, żeby pokazać kto tu rządzi prawda? Dodatkowo sprawdzając logi natknąłem się na około pięciu wiadomości typu "kys" w twoich wypowiedziach.
Ps. dodam, że nie jest to twój pierwszy taki wybryk sam do mnie raz skierowałeś taką wiadomość więc tym razem ci tego nie odpuszczę :) . Pozdrawiam miło następnym razem czytaj regulamin.

dddd.png.1fc135997e8881734d5963859eb7127b.png
dd.png.1b0b4cfaff3f228274e52c9727a0c6be.png

Edytowane przez F0cus
Opublikowano

Pod perma to jeszcze moim zdaniem nie podchodzi, ale twoje teksty nie będą tolerowane na serwerze. Sprawdzałem logi i wyglądają okropnie. Ub wygrałeś, ale dostaniesz silenca na 2 tygodnie. Pamiętaj, że nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie ekranu.

A co do regulaminu, admini nie mają obowiązku dawać upomnień, masz to jasno napisane.

• Lubię to! 6
Opublikowano

Użytkownik został odbanowany!

W ramach rekompensaty otrzymasz darmowego VIP na 3 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.