Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Rewilo

Podanie na Admina - Oliwer SKINS | [CS2] LOSOWE MOCE #3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  • Serwer:
    [CS2] LOSOWE MOCE #3
  • Nick:
    Oliwer SKINS
  • Imię:
    Oliwer
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    76561198001731705
  • Status Prime
    Tak
  • Discord
    rewilo.
  • Staż na serwerze:
    https://www.gametracker.com/player/Oliwer SKINS/51.77.61.28:27015/
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Chciałbym zostać administratorem serwera, ponieważ zależy mi na tym, aby rozgrywka była przyjemna i uczciwa dla wszystkich graczy. Mimo że nie posiadam jeszcze dużej liczby godzin, regularnie gram i cały czas je nabijam. Często spotykam się z sytuacjami, w których pojawiają się cheaterzy lub osoby celowo psujące zabawę innym, na przykład poprzez nadużywanie voicechatu. Chciałbym mieć możliwość reagowania na takie zachowania i pomagać w utrzymaniu porządku na serwerze. Jestem zaangażowany, odpowiedzialny i zależy mi na dobrej atmosferze wśród społeczności. Choć jestem stosunkowo nowym graczem, to ten serwer jest moim ulubionym miejscem do gry w wolnym czasie i wierzę, że nie zawiodę administracji, wnosząc swój pozytywny wkład. :). Z góry chciałbym przeprosić za użycie gpt do ulepszenia wypowiedzi aby była bardziej zrozumiała i przejrzysta mam nadzieję że nie będzie miała wpływ na moją rekrutacje.
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Szczerze mówiąc kiedyś w cs 1.6 to posiadałem ciągłe doświadczenie w gronie administracji na serwerach jednym z forum jak i również byłem sam posiadaczem serwera. Od czasu przejscia na cs:go(cs2) przestałem się angażować i skupiłem się tylko na grze ale mając teraz więcej czasu chciałbym powrócić na stanowisko z którego czerpałem satysfakcję pomagając innym.
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora:
    TAK
Edytowane przez Rewilo
coś ucieło wypowiedź
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Odrzucam. Daj się zapoznać  społeczności serwera i spróbuj za tydzień.

• Dzięki 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.