Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
chair13333

Odwołanie od bana - ブラッ | 5VS5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:ブラッ

Data/Mapa:1.11.2025 23:30 +-

SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198779689924/

Serwer (mod): 5v5mirage                              

Opis sytuacji:gram sobie normalnie i dostaje bana raz fartem (znaczy ziutek strzelał w smoke więc tam zacząłem strzelać i zabiłem ale to bardziej fart mi sie wydaje) i nic nie bylo podejrzanego oprucz tego i dostałem bana 

prosze administracije o ub

Opublikowano (edytowane)

Witam:irytujaca:

Beka, że się odwołujesz bo bardzo dobrze wiesz, że latasz na wh :). Kocham takich ludzi co marnują czas innych:jasperfak:

link do dema:  https://tv.katujemy.eu/CS2/3/dema//auto-20251101-2300-de_mirage-_________________Katujemy.eu______5vs5_MIRAGE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

15:17Spoko może go widziałeś, że przeszedł ale refleks masz za******y bo nie peekujesz całej rampy tylko tam gdzie on jest i do idealnie. Po mimo, że gościu się cofnął to i tak masz bardzo szybki reflex.:pogplant:

15;50Widzisz, że gościu podchodzi rampę wiec wskakujesz schody ale gdy cofa rampę  w stronę TT to nagle postanawiasz iść łącznik i wybiegasz mida, kątem oka patrząc apsy B bo gracz tam biegnie, gracz wybiega mida i oddajesz tylko 2 strzały nie ruszajac totalnie celownikiem jakbyś miał triggerbota no ale mniejsza. Dalej opisując tą samą rundę, pod koniec została zaplantowana paka i nie słyszałeś, że gościu podchodzi shorta bo szedł na shiftcie i peekujesz go idealnie oddajac 3 strzały.

18:32 - Widzisz tylko dłoń i to przez mikrosekundy i oddajesz strzał no powiem ci WOW:noway: takiej reakcji nigdy nie widziałem:feelsgreatman:

19:37 - Gość idzie pałace cały czas na shiftcie i jest smoke na drewnie ale i tak patrzysz to do momenty aż nie wyjdzie. Jasne mogłeś to patrzeć tak o ale patrząc na inne sytuacje to nie jest normalne :crycatjam:

20:35 Tak naprawdę to c*** wie co ty peekujesz to poruszasz się jak wsm nie wiem jak to określić xD:AngryCat:, a celownik trzymasz cały czas mniej więcej na wysokości pałacy bo bardzo dobrze wiesz, że tam jest :jasperwow:

link do dema:  https://tv.katujemy.eu/CS2/3/dema//auto-20251101-2322-de_mirage-_________________Katujemy.eu______5vs5_MIRAGE_______SKINS_KNIFE_GLOVES_STICKERS.dem.zip

0:20Nawet na rozgrzewce chłopie peekujesz tak okno tylko i wyłącznie na gościa będąc idealnie w niego wcelowany :beka:

Imo :fakyou: i :monkaBan:.  Po mimo dowodów, że jest ich mało to zrobiłeś to bardzo dokładnie, na których się ukazujesz w pełnej wersji cheatera. Dzięki wielkie, trzymaj się ale i tak wypad gdzie indziej :).

Edytowane przez zNikeyyy
L3o  

Decyzja 24h

Opublikowano

1 demo

15.17 +/- B

15.50 +B

18.32 -B

19.37 +B

20.35 -B

Dodatkowo 16.20 idealny pick bez jakiejkolwiek wiedzy 

2 demo 

0.20 +B

Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.