Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
~BeNiUUU~

Podanie na Admina - ~BENIUUU~ | [CS 1.6] FFA | 100HP | SKINY | MONETY

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
Opublikowano (edytowane)

• Serwer:
    [CS 1.6] ONLY DD2
  • Nick:
    ~BENIUUU~
  • Imię:
    Maciej
  • Mutacja głosu
    Tak
  • Steam ID
    https://steamcommunity.com/profiles/76561199099228058/
  • Status Prime
    Tak
  • Discord
    -BeNiUUU-
  • Staż na serwerze:
    gram od kilku tygodni
  • Dlaczego chcesz zostać administratorem?:
    Ponieważ mam duże doświadczenie na temat tej rangi byłem nią nie raz na różnych serwerach w cs 1.6 i nie tylko tak samo w innych grach mulitplayer oddałem  siebie  wiem po prostu z jaką odpowiedzialnością to się równa i z jakim poświęconym i czasem któremu musisz poświecić dla serwera i ogólnie nie zwracajcie uwagi na bana na steam ponieważ dostałem go na unturned chciałem coś w pilku głównym zmieńić jakiś mody na skiny wgrać i dostałem bana tak tylko chciałem dodać odnośnie tego już dawno temu to było wracając do tematu przeczytałem cały regulamin serwera aby być na bierzoco co wolno czego nie wolno robić. 
  • Jakie jest Twoje doświadczenie?
    Moje doświadczenie jest duże tak jak już wspomniałem powyżej posiadam staż kilku letni z cs 1.6 jak i z innych gier znam się dużo na odpowiedziaialności za swoją rangę i tak samo jestem dla graczy i pilnuje porządku na serwerze żeby graczom grało się dobrze jestem praktycznei cały czas aktywny i jeżeli był by jakiś problem rozwiązał bym go bez problemu pomógł bym każdemu jeżeli tej pomocy by potrzebował jestem na to szczególnie otwarty Praktycznie oddałem siebie grom myśle że jestem osobą która wie co chce i wie co robi i z czym ma doczynienia może mam mały staż na serwerze lecz doświadczenia tak jak już wspomniałem mam duże bo jestem osobą bardzo stanwoczą i odpowiedzialną i wszystko generalnie co robię biorę na siebie u mnie nie ma taryfy ulgowej jestem tak nauczony i graczom to się podobało że trafili na takiego człowieka który wiedział co mówi i robi nigdy bym nie wlepił czegoś jakiegoś bana bez powodu ponieważ ja jestem tego już wyłuczony co wolno a czego nie wolno robić na danej randze moje motto jest pilnowanie serwera i graczy aby grali uczciwie i tego się trzymam niestety na polskie scenie cs 1.6 dużo graczy oszukuję co niestety przekłada sie na uczciwych graczy którzy któregoś dnia chcą wić pograć sobie a nie mogą bo przeszkadzają im takie osoby a admin jest od tego żeby właśnie zwlaczacz takich ludzi i pilnować kultury na serwerze żeby wszystkim grało się normalnie bez żadnych problemów do kogoś lub do czegoś mam dużą determinacje dlatego jestem taką osobą Staż robi swoje i nawet gdybym zrobił coś nie zgodnego z regulaminem serwera odrazu informuje o tym osoby wyżej ode mnie ponieważ zle bym się czuł z tym że złamałem regulamin i nie poniosę odpowiedzialności za to np. karę ja nie obwijam w bawełnę może jestem na tym serwerze nowy lecz staż jaki posiadam w cs 1.6 i w innych grach jest ogromny naprawdę praktycznie dwa miesiące temu wróciłem do cs 1.6 po bardzo długiej przerwie z powodów prywatnych musiałem po prostu przestać grać rodzina te sprawy naważniejsza jest lecz teraz zaczynam swoją kolejną drogę i mam nadzieje że docienicie to że chce się wam pokazać z dobrej strony i udowodnić wam że jestem w stanie dopilnować tego serwera aby graczom i innym grało się bardzo dobrze żeby nie było kółtni miedzy sobą żeby nie było oszustów którzy niszczą tylko rozgrywkę innym osobą jestem tą osobą która tego dopilnuje żeby tak było i tak jak już mówiłem jestem ptrakycznie cały czas aktywny także porządek na serwerze bedzie cały czas i nie zawiodę was pozdrawiam serdecznie. 
  • Znajomość komend administratora
    Dobra
  • Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora: Dobra
Edytowane przez ~BENIUUU~
Opublikowano (edytowane)

No więc tak:

+ faktycznie ostatnimi czasy aktywny na serwerze

+ ogarnia gierkę

+ doświadczenie w funkcji admina (zakładając, że to co napisałeś jest prawdą)

Generalnie przyłożyłeś się do tego podania. Jedynym aspektem jest to, że pomimo ostatniej sporej aktywności na serwerze to nie jesteś z nami jakoś bardzo długo (choć oczywiście spełniasz wymagania). Fajnie by było gdybyś dał się poznać lepiej innym graczom. Jestem za okresem próbnym.

Pozdro!

@@EDIT

Cóż, @  11 `kab rzucił na sprawę zupełnie nowe światło. Z mojej strony:

Faktycznie kojarzyłem, że gracz czasem "rzuci mięsem" przez mikro, ale powiedzmy że każdemu może się zdarzyć. Nie byłem świadomy, że odzywki bywają aż tak skrajnie negatywne. To duży minus.

Pisząc swoją pierwszą odpowiedź przeszło mi przez myśl, że całe podanie zostało napisane w taki sposób, jakbyś "bardzo chciał" uzyskać tę funkcję - tak jakby Twoja argumentacja była celowo długa i rozwinięta po to, aby "ukryć" wady stanu faktycznego. Uznałem jednak, że nie będę popadał w paranoję :ouwa:.

Wobec powyższego pozostaję neutralny (ufam @  11 `kab , że to co napisał jest prawdą, choć sam nie doświadczyłem tak skrajnie negatywnych zachowań).

Edytowane przez DEGJUDYN HADWA SEKUDYN
Opublikowano (edytowane)

Powiem tak, nie spodziewałem się tego podania tu. 

- Wyzywasz administrację i graczy to uno (nie podam Ci dokładnej daty i godziny bo było to parę ładnych dni temu) co wg. mnie już dyskwalifikuje Cię w tej roli, aczkolwiek te kwestie akurat potwierdzi sporo osób. ( W tym zwrot, że "kabb to Ci może possać").

(Jeśli myślisz, że admin nie słyszy czy się nie dowie to niestety ale grubo się mylisz) 

- powtarzanie na voice chacie, że za chwilę będziesz miał tu admina bo już składasz podanie to zrobisz tu porządek i będziesz banował 3/4 graczy bo większość lata "odje*ana" to też niezbyt dobra wizytówka. 

Od takowych rzeczy jest u@ a nie narzekanie na vc. 

@@ EDIT

Dla jasności oczywiście, administracja na serwerze sprawdza każdego podejrzanego na bieżąco. Pomijając już fakt, że na serwerze większość osób grających lepiej niż przeciętny gracz FFA była sprawdzana już wielokrotnie czy to przez SSy czy też demo.

- powtarzanie, żeby ktoś podał Ci kontakt do opiekuna bo Ty musisz tu zrobić porządek z administracją, która nic nie robi i z odpaloną połową serwera bo Cię zabili też nie świadczy dobrze o personie kandydującego. 

- Staż na serwerze też nie powala ale powiedzmy, że tutaj można uznać to za +/-. 

@@ EDIT 

- STEAM_0:0:569481165 - 3X BAN ZA CL_LW0 z dnia 07.09.2025, 24.08.2025, 16.08.2025

Podsumowując już, bo nie chce mi się rozwodzić. Chyba po prostu źle trafiłeś i nie pomyślałeś, że administracja jest wśród osób grających. Jestem zdecydowanie na NIE. Choćby z samego względu na to, że to co piszesz a jak jest faktycznie z Tobą na serwerze, mijasz się z prawdą. Rozpisał bym się tak samo jak Ty w podaniu, ale z racji tego, że jest weekend i nie mam komputera pod ręką to pisze to na telefonie, bo jeszcze wiele można na Twój temat rozwinąć. 

Pozdrawiam. 

@@ EDIT2 

Po przejrzeniu demek z pewnością takie akcje miały miejsce 

de_tuscan 2025-10-27 19:40

https://tv.katujemy.eu/CS1.6/3/dema//hltv-2510271940-de_tuscan.dem.zip

de_dust2 2025-10-27 19:14  

https://tv.katujemy.eu/CS1.6/3/dema//hltv-2510271914-de_dust2.dem.zip

oraz wiele, wiele innych już niedostępnych lub przeze mnie przeoczonych. Niestety vc nie jest dostępny przez demo. A szkoda. 

Edytowane przez 11 `kab
  • Lubię to! 2
  • Wow 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.