Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Kukukaka

Odwołanie od bana - Kukukaka | ONLY DD2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Twój nick:
    Kukukaka
  • SteamID:
  • Serwer:
    ONLY DD2
  • Nick admina banującego:
    6.
  • Data:
    26.10.2025
  • Mapa:
    dd2
  • Link do POV'a:
  • Opis sytuacji:
    Teraz bedzie wszystkich banowal za lamienie? albo po zlosci bo ktos twierdzi ze odpalony lata? zgadzam sie z chorynamotory ze ta osoba niema kompetencji do bycia adminem.
Opublikowano

https://megawrzuta.pl/umgigxbv

Przepraszam za jedno demko z hltv, myślałem, że się nagrywa no ale się pomyliłem.

1st (kuku2.dem)

Rodzaj czitów to zapewne jakiś trigger w połączeniu z wallhackiem i być może aimem na bardzo niskim FOVie

1:27 -b 
4:09 +b 
5:12 ustawienie się pod przeciwnika, każdy inny rasz tunelu nie wygląda w taki sposób
5:14 +b trigger strzelil jedna kulke gdy zjawil się model prosto na celowniku
5:30 recoil control, który z powodu triggera był nie do ogarnięcia
6:40 imo +b, nie dość, że strzały lecą tylko gdy przeciwnik jest W CELOWNIKU, to jeszcze pięknie widać podążanie za modelem
8:18 to samo co wyżej, celownik za modelem na bramie
9:09 +b przy pierwszym fragu triggera widać perfekcyjnie, kilka sekund później peek na piach 
12:10 +b bez komentarza

2nd (hltv kuku.dem)

3:39 - 3:50
4:50 - wychylenie pod przeciwnika, o czym świadczy wychylenie i powrót za ściane, w dodatku reakcja jak przeciwnik wychylał się zza winkla, to celownik również poszedł w jego stronę
5:12 - imo reakcja typowa dla triggera, (wysuńcie własne wnioski oglądając te dema)
5:27 +b również trigger
11:40 - do własnej interpretacji, bo WH nie pozwala mi widzieć przez ściany, ale mam wrażenie, że te strzały szły w model
11:51 trigger?
14:57 - jakim cudem to była głowa xd
17:25 +b reakcja
21:08 zobaczył przeciwnika w trupie i na niego poszedł, w ogóle cała ta runda jest jakaś dziwna

71.  

Werdykt do 24h;

• Dzięki 1
  • Junior Admin
Opublikowano

kuku.dem [HLTV]:
3:39-50 - Typowy rozrzut na hltv B-
4:50 - B+/-
5:12 - Dziwi mnie zupełny brak reakcji celownika, jakiegoś dociągnięcia do modelu, lekkiego flicka czy coś. B+/- pod B+
5:27 - B-
11:40 - B-
11:51 - B-
14:57 - jak na hltv to w normie B-
17:25 - ten drugi strzał to nawet jak na hltv to jest dziwny, szkoda, że to nie pov B+/-
21:08 - B-

kuku2.dem [POV]:
4:09 - Może się tam kogoś spodziewać B- 
5:12 - B-
5:14 - śmieszny strzał B+
5:30 - B-
6:40 - B-
8:18 - Dziwnie to wygląda porównując do innych fullauto tego gracza B+/-
9:09 - B+/-, nawet pod B+
9:12 - B-
12:10 - flashe od teammate'a B-

Może nie ma tego dużo, ale jak już są jakieś dziwne akcje to są dość mocne. Do tego jest jeszcze parę akcji które nie są tu wypisane i jako pojedyńcze nie są mocno dziwne, ale jako całość dają trochę do myślenia:

Spoiler

Nie podoba mi się ten zawodnik, dużo jest rzeczy dla mnie niejasnych. Przykładowo (z takich nieopisanych czasówek pod WH) - jak trzymał sobie górny od boxa (5:12;), to był wcelowany tylko i wyłącznie w lower, totalnie nie bał się prawej. Tak samo ze sprawdzaniem miejscówek - totalnie nie sprawdza, jeżeli nikogo tam nie ma (prawa strona longa/box na longu przy 4:50;, za bramą na B/pod oknem ~21:14?, za bramą na midzie/top mid ~też coś koło 21, kiedy mrufka go zabiła z dolnego); 

via @  71.  :luvv:

Biorąc wszystko pod uwagę, ban zostaje.

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zbanowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono złamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.